2toDrive Pakket

2toDrivepakket

€ 1929,-

Dit pakket bevat:
30 Rijlessen
Tussentijdse toets
Rijexamen
Theoriecursus
Theorieboek
Theorie Examen
Theorievoucher Examentraining

« terug naar overzicht pakketten

Wil je beginnen met autorijlessen voor je 17e? Wij hebben een speciaal pakket voor jou.

Dit pakket is een compleet pakket met alles erop en eraan. Met de theoriecursus wordt je heel goed voorbereid op je theorie-examen. Voor een overzicht van de actuele beschikbare cursussen kun je kijken op http://theoriezekerweten.nl/. De tussentijdse toets kan gezien worden als een oefenexamen. Bovendien worden je bijzondere verrichtingen getest en als je de tussentijdse toets haalt krijg je op je rijexamen vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen.

Kenmerken 2toDrivepakket

– De standaard rijles duurt 1 uur.
– Je kunt kiezen voor 1 of meerdere uren per week
– De rijlessen worden stap voor stap doorlopen.
– Meld je aan vóór je 17e verjaardag.

Gratis proefles aanvragen

 

 

Net 17 geworden? Dan mag je al je rijbewijs halen!

Check het filmpje hierboven en je weet precies hoe het zit.

Rijles vanaf je 16e jaar. Dat mag volgens de wet sinds november 2011. Je rijbewijs heb je dan meestal al op zak als je 17 bent. Hoe cool is dat?

In het kort zit het zo:
• Theorie-examen doen vanaf 16 jaar
• Theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig
• Rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar
• Rijexamen doen vanaf 17 jaar
• Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e jaar autorijden mét begeleider*.
• Zodra je 18 bent, mag je in je eentje autorijden.

Lekker snel én veilig de weg op

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die al jong met 2toDrive hun rijbewijs halen, minder ongelukken veroorzaken.

*Let op!

Belangrijk is wel dat je tot je 18e niet alleen rijdt. Want als de politie je aanhoudt, moet je je rijbewijs inleveren. En zowel je theorie- als je praktijkexamen opnieuw afleggen. Je kunt maximaal 5 begeleiders opgeven om mee samen te rijden. Die moeten ouder zijn dan 27 jaar en al 5 jaar of langer hun rijbewijs hebben. 

Meedoen aan 2toDrive?

Lijkt het je wat om mee te doen aan 2toDrive, dan heb je een begeleiderspas nodig. Dat is een pas waarop al jouw gegevens staan en die van je begeleider of coach. Aanvragen van de begeleiderspas doe je na het behalen van je rijexamen via deze pagina: http://www.2todrive.nl/page/begeleiderspas-aanvragen/.

Jouw begeleider of coach in de auto

Iemand die jou begeleidt bij het rijden totdat je 18 bent, heeft best een pittige taak. Want als begeleider of coach weet je dat jouw pupil kan rijden. Hij is immers geslaagd voor zijn rijbewijs. Samen met jou gaat hij nu verder rijervaring opdoen.  Dat heeft zo zijn voor- en nadelen. Zo ‘mag’ u als begeleider of coach in de auto vaker meerijden. Het kost u dus tijd. Bovendien mag u geen alcohol gebruikt hebben. De praktijk in andere landen bewijst echter dat jongeren met de 2todrive-methode minder ongelukken maken. Pakt u het daarom vooral positief aan! Een jaar is zo voorbij en u leert er zelf misschien ook nog wel van.

Nieuw: rijles met de Lescam

Bij Autorijschool Rood zijn alle lesauto’s uitgerust met het Lescam camerasysteem. Voor meer informatie over rijlessen met de Lescam zie http://autorijschoolrood.nl.transurl.nl/over-autorijschool-rood/lescam/