Haal je motor rijbewijsJe motor rijbewijs halen met de nieuwste Yamaha motoren!

Bij Rijschool Rood kun je in drie categorieën praktijklessen volgen en examen doen. Te weten: Licht (A1), Middel (A2) en Zwaar (A) (meer informatie over deze categorieën).

Onze instructeurs worden continu bijgeschoold in de laatste wet- en regelgeving, ook zijn onze instructeurs bezig met de KNMV certificatie.
Verder zijn onze motor instructeurs opgeleid om te werken met mensen die extra begeleiding nodig hebben. Denk aan ADHD, Autisme en Faalangst.

Lespakketten

We hebben verschillende lespakketten voor het motorrijbewijs (met of zonder theorie-examen), ook hebben we reguliere opleidingspakketten en pakketten waar extra begeleiding, voor mensen met leerproblemen, in is meegenomen. Tijdens de lessen maak je gebruik van motorkleding, helm en handschoenen van Rijschool Rood. Na het halen van het CBR-praktijkexamen, mag jij zelfstandig met je motor de weg op.

Overzicht lespakketten

Theorie halen

In één theorie-dag bij Theorie Zeker Weten, krijg je alle stof die belangrijk is voor het CBR-theorie-examen voorgeschoteld.
De volgende dag krijg je 2 uur examen training en wordt je door T.Z.W. naar het CBR gebracht en vervolgens weer afgezet bij de trainingslocatie.

Meer informatie

Onze motoren

Bij Rood les jij op de nieuwste motoren van het merk Yamaha (MT-07, MT-03 en YBR125). Het model bekijk je hier.