Haal je scooter rijbewijsscooter rijbewijs rood

Bij Scooterrijschool Rood haal je jouw scooter rijbewijs of bromfiets certificaat op een mensvriendelijke manier. Iedereen heeft een eigen tempo en snelheid van leren. Onze instructeur houdt rekening met jouw omstandigheden. Faalangst, rijangst, autisme of ADHD zijn voor ons niet vreemd. Dagelijks werken wij vanuit onze autorijschool met de diverse leerproblemen.

Na aanmelding moet je eerst je theorie-certificaat halen. In jouw scooteropleiding, zit automatisch een cursus van Theorie Zeker Weten. Nadat jij het theorie-examen voldoende hebt afgerond mag je praktijklessen volgen en daarna praktijk-examen doen bij het CBR.

Lespakketten

We hebben verschillende lespakketten voor je bromfiets-certificaat. We hebben reguliere opleidingspakketten en pakketten waar extra begeleiding, voor mensen met leerproblemen, in is meegenomen. Tijdens de lessen maak je gebruik van een helm en motorjasje van Rijschool Rood. Na het halen van het CBR-examen, mag jij zelfstandig met je brommer of scooter de weg op.

Overzicht rijlespakketten

Theorie halen

In één theorie-dag bij Theorie Zeker Weten, krijg je alle stof die belangrijk is voor het CBR-theorie-examen voorgeschoteld. De volgende dag krijg je 2 uur examen training en wordt je door T.Z.W. naar het CBR gebracht en vervolgens weer afgezet bij de trainingslocatie.

Meer informatie

Onze scooters

Bij Rood les jij op de nieuwste scooters van het merk Yamaha. Het model scooter bekijk je hier.