Over Autorijschool Rood

Thuisvoelen in de auto

Autorijschool Rood staat voor een rustige aanpak van de autorijlessen. Wij zijn tegen vloeken en schreeuwen. Ook zijn onze auto’s altijd schoon en er wordt niet in gerookt. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van lessen aan mensen met autisme, ADHD of faalangst. We hebben veel ervaring met cursisten met medische problemen zoals blindheid of slecht zien. Kortom: we hebben al heel wat meegemaakt en bezitten de nodige ervaring.

Stapsgewijs brengen wij je de basis van het autorijden bij. Wij noemen dit de`stap-voor-stapmethode`. Door deze methode krijg je een goede voertuigcontrole zodat je je aandacht beter kunt richten op het overige verkeer.

Derde rijschool van Nederland

Autorijschool Rood is in november 2018 verkozen tot beste rijschool van Zuid Holland en is zelfs derde van Nederland geworden tijdens de verkiezing van ‘De Beste van Nederland’ op RTL4. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op.

– Moeite met leren? Zelfs dan helpen wij je aan je rijbewijs.
– Onze rij-instructeurs sturen je niet zomaar op examen… We laten je pas rijexamen doen wanneer je er echt klaar voor bent.

Ben je dus op zoek naar een betrouwbare, prettige en ook nog eens de beste van Zuid Holland? Vraag dan je proefles aan.