Over Autorijschool Rood

Autorijschool Rood staat voor een rustige aanpak van de autorijlessen. Wij zijn tegen vloeken en schreeuwen. Ook zijn onze auto’s altijd schoon en er wordt niet in gerookt. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van lessen aan mensen met autisme, ADHD of faalangst. Ook hebben we veel ervaring met cursisten met medische problemen zoals blindheid of slecht zien. Kortom: we hebben al heel wat meegemaakt en bezitten de nodige ervaring om de lessen tot een goed einde te brengen.

Stapsgewijs brengen wij je de basis van het autorijden bij. Wij noemen dit de`stap-voor-stapmethode`. Door deze methode krijg je een betere voertuigcontrole zodat je je aandacht beter kunt richten op het overige verkeer.

Uiteraard streven wij naar het beste resultaat!

logo beste rijscholen leiden katwijkAutorijschool Rood hoort bij de beste rijscholen van Leiden en omstreken. Ons slagingspercentage ligt ver boven het gemiddelde van de andere rijscholen in de regio Leiden. Sinds mei 2015 hebben we ook het keurmerk ‘De Beste Rijschool‘ ontvangen. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan rijscholen die een hoog slagingspercentage hebben maar ook een (hoog) minimaal aantal leerlingen. Wij zijn trots op dit keurmerk en laat zien dat we het goed aanpakken voor onze leerlingen.

Graag nodigen wij je uit om persoonlijk met ons en onze lesmethode kennis te maken tijdens een gratis proefles.