Gastenboek

 1. Omdat ik het zo gezellig vond, heb ik 3x over mijn rijbewijs gedaan. 3x is scheepsrecht en meer dan zat. Gelukkig hoef ik jullie (hopelijk) nooit meer te zien! Bedankt voor alles Leo, Piet en Sharon!

 2. Het heeft even geduurd, maar toch in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. En dat komt door Dirk. De sfeer, gezelligheid, kennis en vertrouwen was altijd aanwezig. Bedankt voor het geduld. En wat heb ik gelachen ! Bedankt Rood

 3. Hele leuke tijd gehad bij rood met ups en downs maar toch me rijbewijs gehaald dankzij Sharon, Piet en Dirk. Bedankt!

 4. onwijs bedankt voor alle Lessen Sharon, Leo en piet. ik heb er erg van genoten. Jammer dat ik zo snel was geslaagd 😉

 5. In een keer geslaagd voor mijn theorie, tussentijdse toets en praktijk examen door de leerzame en leuke lessen van Sharon (en enkele van piet!)
  Sharon; je bent een top rijinstructrice! Ik ga je gezellige rijlessen en je aanwezigheid op de bijrijder stoel zeker missen.

 6. Super rijschool! Zeker aan te raden! Ik ben in één keer geslaagd en dat is zeker te danken aan de geweldige lessen en opbouw door de tijd heen! Ik heb veel plezier gehad en ben blij dat ik nu kan rijden! 😉

 7. Top tijd gehad bij Rood! Goede begeleiding gehad voor me theorie! Ik heb leo en sharon als instructeurs gehad, ze hebben me allebei goed geholpen om alles onder de knie te krijgen!
  Bedankt Rood

 8. Vandaag is Simone Dickmann in een keer geslaagd dankzij jullie geweldige begeleiding; persoonlijk, motiverend, gericht op het vergroten van haar zelfverftrouwen. Dank jullie wel!

 9. Rijschool rood is een super goede rijschool! Ik ben in een keer geslaagd voor mijn Tussentijdse Toets en ook in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Ik ben heel erg goed begeleid door het hele proces! De theoriedagen zijn zeker handig voor je theorie examen!!
  Heel erg bedankt Leo, piet, sharon, dirk en eric!

 10. Autorijschool Rood is absoluut een aanrader! Gisteren rijexamen gedaan en mijn rijbewijs gehaald, helemaal top! Ook de theoriedag is zeker een aanrader.
  Dirk, Piet, Sharon en Leo, bedankt! 🙂

  Jelle

 11. Vandaag mijn rijbewijs gehaald!!
  Dit was mijn tweede keer. Heb veel lessen van Piet gehad, de laatste 5/6 van Sharon. Alle 2 schatten die heel gezellig zijn, je op je gemak stellen, en prima les geven. Misschien iets betere communicatie bij wisseling van lessen/instructeurs maar verder prima gegaan!

 12. Mijn rijbewijs in een keer gehaald, veel en snel geleerd bij Dirk, goede sfeer in de auto soms een felle reactie maar dat houdt je alleen maar scherp.

  Bedankt Rood (Dirk) ik heb een fantastische tijd met jullie gehad

 13. In één keer geslaagd!
  Wat wil je nog meer!

  Mijn persoonlijke ervaring met Rood vond ik super.
  Met Dirk als instructeur voelde ik me zeker op gemak.
  Het klaarmaken voor het examen was wel wat geplan maar was uiteindelijk super opgelost met ook andere instructeurs.

  Het enige wat ik kan vertellen over Rood is dat het gewoon een super rijschool is.

  Nogmaals bedankt!

  Groeten,
  Lex

 14. Prima tijd gehad bij Rood! Voelde me zeer op mijn gemak en de begeleiding was ook zeer goed. Alles werd op een rustige manier verteld en ze namen ook de tijd om alles goed onder de knie te krijgen. Bedankt Piet en Sharon voor de leuke en leerzame periode!

 15. Een hele leuke en leerzame tijd gehad. Ik heb de spoedscursus gedaan en ook de theorie dag gevolgd en dat ging helemaal goed, theorie in 1 keer gehaald en praktijk ook!! Bedankt Leo en Sharon!!!

 16. In één keer geslaagd vandaag bij Rood dankzij lieve Leo en Sharon!! Heel erg bedankt voor jullie goede begeleiding en tips! Maar ook voor al het geduld dat jullie met mij hebben gehad!! Ik ben erg blij dat ik het meteen heb gehaald en nu zelf lekker de weg op mag 😉 Ik raad deze rijschool daarom zeker aan!!!

 17. Zeer goede geduldige begeleiding. Goede sfeer in de auto. Leo heeft zich op mijn tempo aangepast en is geduldig te werk gegaan waardoor ik in een keer ben geslaagd.

  Bedankt Leo!

 18. Een hardstikke goede ervaring gehad bij rood, gezellige leraren en leerzame lessen! In 2 keer geslaagd dankzij de goede begeleiding.
  Klaar om zelf te rijden ( zodra ik 18 ben )!

 19. Prima tijd gehad bij rijschool rood! Goede uitleg en leuke sfeer. Zeer aan te raden voor anderen die hun rijbewijs willen halen. Dirk en Leo bedankt voor de gezellige tijd!

 20. in 1x geslaagd bij rijschool Rood. Ik wil Dirk bedanken voor de leuke en leerzame lessen. In de auto hing altijd een goede sfeer waardoor ik mij snel om mn gemak voelde, de uitleg was erg duidelijk en werd aangepast op een manier die prettig was voor mij.
  Heel erg bedank, ik ga de wekelijkse lessen wel missen hoor!!
  Groetjes Kim

 21. In 1x geslaagd bij Autorijschool Rood dankzij de leerzame lessen van Leo!!

  Goede begeleiding en stap voor stap. Leo kan heel goed met verschillende persoonlijkheden omgaan en weet precies hoe die het aan moet pakken. Daarnaast is hij heel geduldig en steng op de momenten dat het moet.

  Leo, heel erg bedank voor de gezellige en leerzame lessen! Heel veel succes verder.

  Groetjes,
  Auréline

 22. Ik heb een super tijd gehad bij deze rijschool. Heb zo veel geleerd en was ook vaak erg gezellig. Leo heel erg bedankt voor alles !

 23. In één keer geslaagd dankzij Leo zijn goede begeleiding, tips en af en toe een strenge blik. Dit ging niet ten koste van de sfeer in de auto, want die was altijd goed! Heel erg bedankt, ook voor al het geduld dat je met me hebt gehad. Ik raad Autorijschool Rood echt aan, dan weet je tenminste zeker dat je zelfverzekerd met je rijbewijs het CBR uitloopt. Succes nog!

 24. Hele gezellige en leerzame uurtjes achter de rug met Leo en Piet! Wil jullie erg bedanken voor de goede hulp en de gesprekken.

 25. Vandaag in 1 keer geslaagd met een spoedcursus wat lekker vlug gaat dat. Maar zonder Leo had ik dat waarschijnlijk niet gered. Hij brengt je goede technieken aan om simpel door het verkeer te rijden en een harde hand die bij mij nodig was.. Die was er ook zeker … Dus wil je echt goed lessen en ik lekkere chille auto’s rijden ga naar Autorijschool Rood.

 26. ik ben vandaag in 1x geslaagd. ik heb 1 hand en allerlei problemen. ik vond het eng om te beginnen met rijlessen, tot ik bij leo in de auto kwam. hij stelde me gerust en hielp me. hij zorgde ervoor dat ik meer zelfvetouwen kreeg. het half jaar is onwijs snel gegaan. ik kan me de eerste keer nog herinneren toen ik de mini in stapte. het was fantastisch! ik heb zoveel gelachen met zowel leo als met piet en dirk. 3 fantastisch instructeurs die je goed begeleiden en helpen

 27. In 1x geslaagd bij rood! Super mannen, die veel geduld hebben en het niet erg vinden als je fouten maakt! Helpen je ook graag met alles! Leuke en gezellige gespreken waardoor je met een goed gevoel in de auto zit! Heel erg bedankt voor alles!!! Mijn broers zijn ook allebei in 1x geslaagd bij rood! Top rijschool! Groetjes Kirsten!

 28. Wat heb ik een goeie tijd gehad bij Rood! Hele fijne persoonlijke begeleiding, die ik echt nodig heb gehad! Zonder die begeleiding had ik mijn rijbewijs nu nog niet gehad.

  Ik heb veel lessen met Piet gehad en onwijs veel gekletst, gelachen maar vooral geleerd! Hele fijne instructeur!
  En dankzij Leo heb ik net dat beetje extra begeleiding en motivatie gekregen waardoor ik mijn rijbewijs gehaald heb!

  Ook de theorie les van Leo vlak voor het examen is een aanrader!

  Bedankt voor alles en ik zal jullie nog vaak aanbevelen aan anderen!

  Liefs, Iris

 29. Het is inmiddels alweer 2 weken geleden dat ik in 1 keer ben geslaagd voor mijn rijbewijs:)!

  Mijn officiële instructeur was dirk maar ik heb ook een lesje gedraaid met piet en met leo, ieder zijn eigen methode van lesgeven. Aan alle 3 mijn complimenten want er mankeert niks aan!

  Mijn specialiteit is faalangst en ik denk dat dat altijd zal blijven. Maar ik heb flink gemerkt dat alle 3 de instructeurs daarin zijn getraind om je even uit die negatieve ” flow ” te halen en je een schouderklopje geven zodra je onzeker begint te worden.
  Want tja wie heeft dat niet (denk ik zo).

  Alles word perfect uitgelegd en ze leren je uitstekend ” in het nu ” te rijden, en niet nog nadenken over de fout die je een paar minuten heb gemaakt

  Autorijschoolrood is een aanrader voor iedereen!! Dirk, piet , leo Super bedankt!

 30. erg bedankt voor de lessen Dirk, en piet natuurlijk. altijd gezellig in de auto en streng wanneer nodig. en t werkt :p. theorie en praktijk in 1x gehaald.
  erg bedankt

 31. Hoi Leo

  Rood is echt de beste rijschool die er maar in de bollenstreek is (misschien nog wel de beste van Nederland). Je hebt ook geweldige instructeurs! De lessen met Piet waren geweldig en de drie kwartier met Dirk waren ook super!

  Veder ben ik in 1 keer geslaagd en dat is natuurlijk heerlijk. Maar zonder Leo was het niet gelukt hoor. Want zonder de laatste 4 uur les had ik het examen waarschijnlijk niet gehaald.

  Leo, Pietje en ook wel Dirk bedankt voor de fijne lessen en ik zal jullie ook wel een beetje missen :).

  Groetjes,
  Daan Meijvogel

 32. Leuke tijd gehad bij Autorijschool Rood door de leerzame en gezellige lessen van Leo, bedankt daarvoor! Ook gaaf trouwens om de laatste weken van de opleiding in een (natuurlijk rode) Mini Cooper te rijden 😉

  Ik ben in 1 x geslaagd (joehoeee!) voor mijn rijbewijs dankzij de goede en persoonlijke aanpak van mijn instructeur Leo. Stap voor stap wordt alles aan je uitgelegd en je aangeleerd, op het tempo wat bij je past. Erg fijn!

  Ik had zelf erg moeite met het autorijden en last van faalangst , maar dankzij de goede begeleiding (en extra rijlessen) is het mooie roze pasje binnen 😀

  Kortom: Ik raad deze rijschool aan iedereen aan!

  Veel plezier verder met de rijschool en we zien elkaar op de weg 🙂

 33. In 1x mn rijbewijs gehaald dankzij de super leuke en leerzame lessen van leo!!
  Hij is altijd erg geduldig maar ook streng op de momenten dat het nodig is. In de auto is het altijd super gezellig en je voelt je altijd op je gemak!! Heel erg bedankt leo voor de super lessen:)
  Groetjes Florentine

 34. Rijschool Rood was voor mij een uitstekende keuze, want ik had best wel wat concentratieprobleempjes en last van faalangst, maar ook met mij waren ze uiterst geduldig en heel vriendelijk. Dirk heeft bij mij een goede basis gelegd en met Leo heb ik echt de puntjes op de i gezet, heb ik leren omgaan met aandachtsverdeling en ben ik grotendeels van faalangst af! 🙂 Ze worden vrijwel nooit boos maar zijn natuurlijk wel streng wanneer dat nodig is. Een aanrader voor iedereen dus, of je nou een snelle of een twijfelende leerling bent!

 35. In 1x mijn rijbewijs gehaald bij Autorijschool Rood dankzij de zeer leerzame en gezellige lessen van Leo en Piet! Hele duidelijke uitleg, alles stap voor stap en fouten maken is geen probleem. Veel plezier met de mooie mini Leo!
  Groetjes Britt

 36. Echt een super rijschool!! Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen in zowel theorie als praktijk. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen. 🙂

 37. Nadat ik voor de eerste keer gezakt was voor mijn praktijk examen heb ik gelukkig de overstap gemaakt naar autorijschool Rood. Leo heeft direct goed ingeschat hoeveel lessen ik nog nodig had, want na 9 uur intensief lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald! In die hele korte tijd heb ik enorm veel geleerd en daarnaast eindelijk zelfvertrouwen gekregen in mijn rijden.

  Hartstikke bedankt voor alle gezellige en waardevolle lessen (en de zeeer handige ezelsbruggetjes)!

 38. Leuke rijlessen gehad bij Leo! Veel geleerd en alles rustig stapje voor stapje. Begrijp je het niet in èèn keer, dan word het je desnoods 20 x uitgelegd. Heel blij dat ik bij Rood ben gaan rijden, ook nog eens in 1x geslaagd!

 39. Goede rijschool, lessen werden goed gepland en zodoende had ik snel m’n rijbewijs. Streng als het moest en met een duidelijke uitleg. Alles werd stap voor stap behandeld en wat minder ging kreeg extra aandacht. Dankzij de uitstekende lessen heb ik m’n rijbewijs gelukkig ook in 1x gehaald. Bedankt Leo, piet en Dirk.

 40. Bedankt voor alle lessen en de opleiding. Het was altijd gezellig. Het is een goede rijschool die echt geduld heeft om je op te leiden. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool koos. Nogmaals bedankt,

  Groetjes johan de jong

 41. Hoi Leo en Piet,

  Heel erg bedankt voor de gezellige lessen, heb me op mijn gemak gevoeld. Alles lekker strak gepland en ook alles in één keer gehaald 🙂 Bedankt en veel succes nog verder!

 42. Blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb, in 1 keer geslaagd voor mn theorie en praktijk! Streng op de momenten dat het nodig was, en altijd gezellig in de auto! Heel erg bedankt voor alles!!

 43. Met veel plezier heb ik gereden bij auto rijschool rood.
  Het behalen van mijn theorie ging niet zo heel makkelijk. Maar aan de theorielessen bij jou (leo) thuis heb ik dan ook zeker veel gehad!
  Bedankt! Toppie!
  Groetjes,
  Melissa bos

 44. Allereerst bedankt dat jullie me zo goed hebben opgevangen! Ik heb in een korte periode onwijs veel geleerd bij Rijschool rood! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!

 45. Dit is een toprijschool met hele aardige en goede instructeurs. Ik heb het hier dan ook erg naar m’n zin gehad. Alles werd stap voor stap en erg duidelijk uitgelegd.

  Groetjes Floor

 46. Hee Leo, God wat kan jij goed les geven zeg. Ik had nooit durven dromen dat ik na al die jaren pech zomaar in een maandje bij jou mijn rijbewijs zou halen! Echt ik weet niet hoe je het hebt gedaan maar het is gewoon geweldig haha!
  Groetjes,
  Anne-Sophie

 47. Beste Leo, Dirk en Piet.

  Alle drie toppers om naast te rijden en van allemaal ook heel veel geleerd, zonder jullie had ik waarschijnlijk mijn rijbewijs niet kunnen halen vanwege angst!

  Door jullie is het ook gelukt de angst om de snelweg op te gaan, die te kunnen overwinnen en daar ben ik jullie echt dankbaar voor!
  Daarnaast heb ik natuurlijk super lessen gehad en heel veel gelachen.

  Nogmaals bedankt voor alles!
  En rijschool Rood is zeker een aanrader.

  Groetjes Kimmieeeee.

 48. Leo, hartstikke bedankt voor de goeie rijlessen. Daardoor in 1x geslaagd voor theorie en praktijk examen!!! Het was altijd gezellig in de auto en was op m’n gemak. Nogmaals bedankt!!

 49. Ik heb de eerste paar lessen bij leo gereden en toen bij dirk voor het eerst in de auto bij dirk dach ik waarom dirk en niet leo maar dat maakte voor mij niks uit ik heb het bij dirk super veel naar mijn zin gehad hij heb mij leren rijden bedankt autorijschool rood en ik ga jullie zeker missen maar ik kom jullie wel tegen op de weg het gaat jullie goed en autorijschool rood is echt een aanrader om daar te gaan lessen groeten robin heemskerk

 50. Ik heb rijlessen gevolgd bij rijschool rood met Leo als rij instructeur. Echt een super gozer die altijd wel een praatje heeft. Hij stelt je snel op je gemak maar kan ook streng zijn. Dat was ook wel nodig anders had ik dat roze pasje nooit in 1 keer gehaald! Leo ik wil je nogmaals onwijs bedanken voor de leuke lessen! En voor iedereen die nog zijn rijbewijs moet halen is Rood toch echt een aanrader!!

 51. Dirk en Leo onwijs bedankt! ik heb een snelcursus genomen en heb een maandje gelesd en ben in 1x geslaagd! echt super! bedankt voor jullie aandacht aan mij en voor de onwijze gezelligheid! en Dirk bedankt voor de hoeveelheid drop haha! heren waarschijnlijk kom ik jullie nog wel tegen op de weg!

  Groetjes (oma) Anita Bouman

 52. Ik heb een spoedcursus gevolgd bij Autorijschool Rood en ben gisteren in 1x geslaagd. Leo en Dirk nogmaals bedankt voor de goede begeleiding en de leuke lessen.
  Het is zeker een aanrader om bij Autorijschool Rood te gaan lessen, ze weten hoe ze jou persoonlijk het beste kunnen helpen. Tijdens de lessen is het altijd erg gezellig in de auto, maar ze weten ook wanneer ze iets strenger moeten zijn zodat het doordringt. Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij Rood de rijopleiding te doen en raad het ook zeker anderen aan!

 53. Leo en Dirk,

  Ik wil jullie bedanken voor de superleuke en leerzame uurtjes in de auto! En ik ben zoooo blij dat ik t ik 1x gehaald heb! Af en toe wist ik ff niet of ik je nou serieus moest nemen Leo, of dat je me weer lekker in de maling zat te nemen.. Haha!
  Ik ben super blij dat ik bij jullie ben gaan lessen! Als ik t opnieuw zou moeten doen, had ik het precies hetzelfde gedaan! Nogmaals onwijs bedankt! En ik heb t super naar m’n zin gehad! Aanradertje hoor die Rood!

 54. Vandaag in 1x geslaagd voor mn rijbewijs en dat heb ik zeker aan Dirk en Leo te danken. Altijd aardig, in voor een praatje en streng op het juiste moment! Deze rijschool is zeker een aanrader! Dirk en Leo bedankt!

 55. Autorijschool Rood is een fantastische rijschool!!! Ik ben in 1x geslaagd door de super begeleiding van instructeurs Leo en Dirk! Ik wil beide heren hierbij dan ook heel erg bedanken en ze nog veel suc6 wensen.

  Thom

 56. Zeer fijne ervaring. Streng en rechtvaardig. Streng om het beste in je naar boven en rechtvaardig in het steunen en belonen van je goede punten. Elke rijles was een feestje. Maar ook was elke rijles zorgvuldig aangepast die voor de leerling nodig was. Als ik alles over moest doen zou ik weer voor rijschool Rood kiezen

 57. AUTORIJSCHOOL ROOD, EEN RIJSCHOOL DIE IK IEDEREEN AANRADEN KAN !!! DE ALLERBESTE EN DE ABSOLUUTE NR. 1 !!!

  BLOED, ZWEET EN TRANEN, ja dat was het letterlijk voor mij ! maar dankzij de goeie leermethodes en omgang van Leo en Dirk ben ik toch geslaagd, en ben ik nu in het bezit van een rijbewijs !

  Ik als één van de allermoeilijkste leerlingen, kan met trots zeggen: ALS IK HET KAN, KAN IEDEREEN HET !!!

  MET HELE GROTE DANK AAN LEO EN DIRK !!!

  Groetjes van Tony. Cool

 58. Gelukkig is deze zenuwpees dankzij jullie ook in 1x geslaagd! Ik weet niet of ik de zenuwen van een tweede keer afrijden wel had aangekund hoor. Ik vond de lessen allemaal stuk voor stuk super leerzaam, en ik heb echt bewondering voor jullie geduld. Vooral wanneer ik met de supersplinternieuwe auto weer eens een paar keer achter elkaar gevaarlijk dichtbij de stoeprand en langs de kant geparkeerde auto’s reed, en er steeds rustig werd gezegd: “pas op hoor voor de zijkant”. Wat een wonder dat ik die spiegels in leven heb gehouden! Heel erg bedankt voor alle leerzame lessen!

  Groetjes, Selina

 59. Dankzij Rood heb ook ik dat roze pasje in 1x gehaald!

  Toen ik er aan begon had ik nooit gedacht dat je je rijbewijs

  zo snel kon halen. Dit komt natuurlijk allemaal door Dirk die

  erg geduldig was en af en toe een zetje in de juiste richting gaf!

  Dankjewel!

  Groetjes Daniëlle

 60. Wat een zware drie weken waren het toch, maar wel in 1x geslaagd. Ben achteraf erg blij dat ik voor een snelcursuss heb gekozen. Ondanks de druk die zo nu en dan werd uitgeoefend, heb ik toch erg genoten van de rijlessen. Elke les dacht ik yes we mogen weer, en moest ik lachen als de volvo voor me neus stond. Leo, Dirk en Piet nogmaals bedankt voor de gezellig en leerzame lessen.

  Mvg, Robin

 61. Joehoeee ook ik ben in 1x geslaagd:) Dankzij die schoppen onder me tere kontje, die ik overigs echt niet nodig had haha.

  Wat een geduld heb jij! om jaloers op te zijn! Was dolletjes de afgelopen 3 weken en ook minder leuk maar toen die heerlijke man bij het CBR zei: Gefeliciteerd! was en ben ik nog steeds erggg blij met je aanpak!

  Het gaat jullie goed en veel succes en zoiezo zie jullie weer een keer bij de BP!

  Groetjes Miran en Soon to be met Vliegende Schotel!

 62. Beste Leo, Dirk en Piet,

  Zonder jullie aanpak zou ik vast, gezien mijn koppigheid, nog een paar keer herexamen moeten doen. Ik was een lastige leerling maar dat maakt de opluchting en waardering voor dat rijbewijs en jullie hulp daartoe des te groter. Hartstikke bedankt daarvoor!

  Mvg,

  Dardan.

 63. Hoi Leo en Piet,

  dankjulliewel voor al jullie hulp! Na 2x gezakt te zijn bij een andere rijschool kwam ik naar jullie met verkeerd aangeleerde gewoontes, faalangstige trekjes en een hele berg onzekerheid. Jullie waren altijd rustig, professioneel en vriendelijk (behalve als het even nodig was om streng te zijn ;)) en gaven me het vertrouwen om nu zelf de weg op te gaan!

  Hartelijk bedankt voor alle geduld en gezelligheid in de auto. Het ga jullie goed!

  Liefs, Lisa

 64. Leo en Dirk,

  Wat ben ik jullie dankbaar! Elke week keek ik uit naar mijn rijles. Het was altijd erg gezellig in de auto. Leo heeft mij alle basisstof geleerd en Dirk kreeg de ondankbare taak om mij verder rijbekwaam te maken (dat was zeker geen gemakkelijke klus). Het was af en toe best zweten en niet alleen voor mij :)!

  Ik zal de gesprekken in de auto niet snel vergeten. Vaak ging het helemaal nergens over, maar zo nu en dan werd er een serieus onderwerp aangesneden. En de belangrijkste les die ik altijd zal meenemen: rust kan je redden!

  Bedankt voor deze tijd samen! Ik heb mijn doel bereikt en daar hebben jullie mij ontzettend bij geholpen. Jullie zijn de beste. Bedankt, bedankt, bedankt!!

  Groetjes, Petra

 65. Leo en Dirk,

  Ik wil jullie onwijs bedanken voor alle lessen. Heb vandaag voor het eerst alleen gereden en het voelde super, maar voelde natuurlijk wel een leegte rechts van me. 😉

  Ben ontzettend blij dat ik voor jullie heb gekozen, de lessen waren altijd goed en duidelijk en ik heb het altijd ontzettend naar m’n zin gehad bij jullie in de auto.

  Heb het er af en toe best moeilijk mee gehad dat het langer duurde dan gepland, maar complimenten hoe jullie me er toch doorheen hebben gesleept!

  Bedankt!

  Jan

 66. Dirk en Leo,

  Bedankt voor de lessen, waren niet alleen duidelijk maar ook gewoon heel gezellig natuurlijk. Voornamelijk in de Peugeot gereden maar heb zelfs ook nog een keer de nieuwe Volvo meegepakt, reden allebei gewoon heel chill.

  Bedankt voor alles en misschien kom ik jullie onderweg nog wel een keer tegen!

  Mike

 67. he Leo en Dirk

  onwijs bedankt! op de een of andere manier toch geflikt gister.

  aan jullie te danken natuurlijk.

  echt een aanrader deze rijschool!

  groetjes

  yannick

 68. Ha Leo en Dirk!

  Bedankt nog voor de rijlessen, het was niet altijd even makkelijk om direct te horen wat er nu wel of niet goed ging maar zeker wel een perfecte manier om mensen zeer snel het autorijden bij te brengen en bij mij werkte het ook Laughing! Gelukkig viel er daarnaast ook nog veel te lachen in de auto en een hoop lol te beleven. Ook de spoedcursus is mij zeer goed bevallen dus deze kan ik zeker aan iedereen aanraden!

  Groeten,

  Dirk-Jan

 69. Leo en Dirk,

  Ik wil jullie bij deze nog eens ontzettend bedanken voor de fijne leerzame lessen die ik bij jullie heb mogen volgen. Door veel duidelijkheid en plezier heb ik in 1x mijn rijbewijs mogen halen. De combinatie spoedcursus + koffie was voor mij ideaal!

  Ik wil iedereen die op zoek is naar 100% kwaliteit vertellen dat ze niet meer verder dan deze site hoeven te kijken.

  Rood, heel veel succes met alles wat nog gaat komen en dat er nog veel meer leerlingen mogen binnen stromen!

  Groetjes Marianne

 70. Lieve leo dirk en piet

  bedankt voor alle tips en leeruren!

  na een andere rijschool gaan was het beste

  wat me is over komen en voor iedereen die nog moet

  beveel ik jullie Direct aan!!!

  Na me eerste keer gezakt bij de andere rijschool

  had ik al me positive tijd verloren in me rijden dit hebben jullie me terug

  gegeven!!!

  nu mijn 2dex Eerste keer bij jullie gehaald!!!

  Nogmaals BEDANKT!!!

  Dikke kus een hele blije Maaikela

 71. Heey!

  Thnx Rood! Even moeten wachten maar was zeker het wachten meer dan waard! Kom op, wie wil er nou niet in een Volvo V40 rijden? Dan ook nog eens met een mooie spoedcursus, wat wil je nog meer? Veel geleerd, veel gedaan, soms niet altijd even makkelijk dan weer de situatie dan weer de toch stiekeme zenuwen maar achteraf helemaal niet nodig geweest. Dan doe je je examen.. ben je bijna bij het examen.. zegt Leo (had iets anders willen typen, Leo snapt me wel 😉 ) we hebben de navigatie nog niet gedaan… tuurlijk… Extra rondje gereden hahaha 😀 Genieten gewoon!

  Helemaal blij! En ik zie jullie vast nog wel een keer voorbij rijden! of natuurlijk andersom!

  Thnx Leo, Dirk en Piet!

  Groeten uit dat verre gehucht,

  Ryan

 72. Hey Leo en Dirk,

  Het is alweer eventjes geleden, maar ik wil jullie toch nog even ontzettend bedanken voor die fantastische 36 lessen! Ik ben nog steeds helemaal gelukkig dat ik hem in 1x heb gehaald en kan niet wachten tot ik hier de buurt onveilig kan maken. (maak je geen zorgen, ik stuur jullie wel een berichtje dat jullie katwijk dan maar moeten ontvluchten Wink)

  Ik heb van de lessen genoten, op het eind werd de druk voor mezelf een beetje hoog, maar jullie waren altijd vol vertrouwen dat het allemaal in 1x zou lukken! En jullie hebben nog gelijk gehad ook! Laughing

  In de auto was het altijd reuze gezellig en hebben we veel gelachen, vooral met u Leo als je me weer eens in de zeik had genomen. (kostte me potverdorie 34lessen tot ik door had wanneer je iets meende of wanneer je me weer in de zeik nam!)

  Al met al ben ik superblij met jullie en ROOD, en ik hoop jullie nog vaak tegen te komen op het wegdek!

  Groetjes Jacobine

 73. Hoi Leo en Dirk,

  Hartstikke bedankt voor de leerzame en ook gezellige lessen bij jullie! Jullie aanpak is per persoon verschillend, wat ervoor zorgt dat iedereen op zijn eigen manier en eigen tempo leert autorijden. Dat vond ik heel fijn, hierdoor ben ik zelfverzekerd gaan autorijden en heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald!

  Groetjes Coline

 74. Beste Leo en Dirk,

  Ontzettend bedankt voor jullie inzet tijdens mijn rijproces. Ik heb veel gelachen en veel geleerd. Ik heb in korte tijd de rijschool ontzettend zien groeien en wens jullie verder heel veel succes met de rijschool. Jullie zullen met deze kwaliteit ongetwijfeld nog een stuk groter worden.

  Groetjes van een blije katwijker

 75. Prima rijschool met goeie instructeurs, voor alle mensen die bij Leo rijden is het handig om voor Quick Boys te zijn, dit vanwege het feit dat Leo zelf ook erg fanatiek Quick Boys supporter is. Mooie verhalen verteld hij over deze prachtige club en dat hij ook bijna zijn rijschool ”Autorijschool Quick Boys” wilde noemen, mooie tijden!

  Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan Leo en Dirk en natuurlijk mijn natuurtalent in het omgaan met de bolide.

  Leo en Dirk bedankt voor alles en succes nog verder, ik zal zwaaien als ik jullie langs zie rijden!

  Groetjes Ben van Rooijen (VV Katwijk-hooligan)

 76. Beste Leo en Dirk,

  Wat een primeur, als eerste geslaagd in jullie nieuwe auto. Wat een prachtding.

  Ik wil jullie bedanken voor jullie lessen, inzet, lol en nog veel meer. Echt een aanrader!!! Ik wens jullie veel succes in de toekomst!

  Nogmaals bedankt en ik ga dat Kattuk wel missen!

  Bedankt Dirk en Leo!

 77. Ik raad iedereen deze rijschool aan!! Echt super en hartstikke aardig. Lekker gelachen in de auto. Had elke keer weer zin om te gaan lessen.

  Bedankt Leo en Dirk!

 78. Beste Leo en Dirk,

  Heel erg bedankt voor de goede lessen!

  Lessen waren duidelijk,en vaak gezellig.

  Op het laatst werd er af en toe flink gezeurd,wat er wel mooi voor gezorgd heeft dat ik dat rose pasje binnen 3 weken in 1x binnen heb gesleept!

  Veel succes verder!

  Groeten

  Matthias

 79. Autorijschool rood, een rijschool waar je leuke rijlessen krijgt van goeie kwaliteit! Ze zorgen ervoor dat je graag de auto ingaat, zoals het hoort.

  Bedankt mannen! Leuke tijd en daarnaast nog iets moois meegenomen 😉

  Succes ermee!!

 80. Leo,

  DUSSSSS eindelijk het examen gehaald!

  Ik heb het altijd naar me zin gehad, en zo iedere keer weer wat geleerd om zo goed mogelijk de weg op te gaan.

  Laatste lessen waren wat zwaarder, vanwege alle puntjes op de i zetten om zo goed mogelijk naar je examen te gaan.

  Ontzettend bedankt en fijne feestdagen,Laughing

  Bas

 81. Hoi Leo.

  Oh, wat zag ik er af en toe tegenop om die auto weer in te moeten.

  Waarom? Omdat ik nogal perfectionistisch ben, niet erg handig in de auto.

  Gelukkig verdween dat gevoel altijd vrij snel zodra ik de auto instapte.

  Ik zat er soms een beetje doorheen maar stapte altijd met een goed gevoel de auto weer uit.

  Heel erg bedankt daarvoor!

  Jasmijn

 82. Hey Leo,

  Het halen van mijn rijbewijs was het makkelijke deel.

  Het moeilijke deel was hem ook ECHT krijgen!!!

  Bedankt dat je me ook daarbij hebt geholpen!

  Vandaag is het dan eindelijk gelukt ik heb hem!!

  Bas

 83. Beste Leo,

  De dagen van zwetende oksels, pijn in me rug, stemmen in me hoofd en geschrokken oogjes zijn eindelijk voorbij. Je hebt me niet alleen leren autorijden maar, ook voor een groot deel naar mezelf leren kijken. Naast dat ik je een fantastische, gezellige instructeur vind, wil ik je ook nog complimenteren op het feit dat je elke leerling individueel behandeld, waardoor iedereen bij jou op maat les krijgt. Het kwam misschien niet altijd zo over, maar ik heb het echt ontzettend naar me zin gehad en ik vind het bijna jammer om niet meer met je in de auto te zitten. Heel veel succes met de volgende stroming leerlingen en met het uitbreiden van je rijschool.

  Je bent de beste!

  Bart

 84. Hoi Leo

  Een hand werd mij uitgereikt vervolgd door de volgende woorden:”gefeliciteerd, je bent geslaagd.”Dat was de zin die langzamerhand tot mij doordrong.Wat was dat een verlossend moment.Begonnen als (kind in de auto)naar iemand die nu trots bezitster is van het rose pasje.De rijlessen waren met u waren wel wat pittig en ik heb het u zeker niet gemakkelijk gemaakt. Dacht zelfs dat u op het punt stond het te willen opgeven.Met uitspraken als,je wilt toch niet in een kistje terecht komen begon het tot me door te dringen, en werd er zowaar bewust gereden.Samen gingen we er voor strijdend tot het einde en afgesloten met een fantastisch resultaat. Ik ben u voor alles zeer dankbaar. Een beter iemand had ik niet kunnen krijgen. Door uw geduld,doorzettingsvermogen en de juiste aanpak is het mij gelukt.Uw moeilijkste leerling in 1 keer te laten slagen,dat is niet zomaar een prestatie.

  Veel succes met uw autorijschool ROOD en ik wens u het aller beste toe. Hoge slagingspercentage en veel nieuwe leerlingen.

  Groeten

  Youfa

 85. Hee Leo,

  Wat een opluchting, nu wel geslaagd.

  Het waren leuke en pittige lessen, maar je hebt er het maximale uitgehaald!

  Bedankt voor alle ondersteuning en gezellige gesprekken.

  Nu heerlijk genieten van mijn rijbewijs!

  Ik hoop dat je in ook lekker mag groeien als bedrijf want je bent een top rijschool!

  Groetjes en nogmaals bedankt!! Evelien

 86. Haai Leo

  Ik wil je nog onwijs bedanken!

  Het begon allemaal heel moeilijk, ik geef toe ik was ook een moeilijke leerling. Ik vond het rijden behoorlijk eng, af en toe hoorde je me gillen, stressen en alles haha Tongue out maar het is goedgekomen!!

  Je was wel streng maar gelukkig hebben wij het ook erg leuke gehad. lekker samen meezingen met de radio!

  Je hebt me goed ondersteund en daar ben ik je echt dankbaar voor !!

  Thank you

  Groetjess Simone

 87. Hoi Leo,

  je bent een topper! ben begonnen bij een andere rijschool waarbij ik allerlei verkeerde automatismes aangeleerd heb gekregen, maar jij hebt ze er allemaal uit gekregen met als resultaat dat ik nu mn rijbewijs heb! Je bent een hele goede rijinstructeur die veel coacht: iets waar andere rijscholen nog veel van kunnen leren. Heb me erg vermaakt tijdens de lessen. Ik zie je wel weer rond rijden, bedankt voor alles!

  Groetjes, Anne-Sophie

 88. Leo , dank je voor de lessen en het opbouwen van mijn zelfverzekerdheid. Na vijf keer gezakt te zijn bij een andere rijschool was het een verademing om het zelfvertrouwen op te kunnen bouwen bij jou. Meteen geslaagd!:) En nu durf ik ook hele smalle straatjes te rijden.

  Groeten,Tanja

 89. hoi Leo,

  Bedankt voor alles, in 1 keer geslaagt! Het was leuk, af en toe kun je wel streng zijn, maar dat had ik dan ook wel nodig. Ik kan niet wachten tot ik zelf de weg op kan!

  Groetjes,

  Bastiaan

 90. Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! Met dank aan Leo! Soms een beetje streng maar heb me elke les vermaakt!!! En dat strenge heb super geholpen hihihi toch Leo???

  Helemaal super!!!

  Bedankt, groetjes Kimberly

 91. Hee Leo,

  Ik wilde even zeggen dat je je geen zorgen om mij hoeft te maken. Ik rij veilig en zelfverzekerd nu, weinig gevaarlijke situaties veroorzaakt! En ik denk dat ik volgend jaar juni hardstikke goed in me eentje durf te rijden. Nogmaals bedankt, zonder jou had ik het niet gehaald, en zeker niet in 1 keer!

  Groetjes Noor

 92. Leuk om al die positieve berichten te lezen van alle geslaagde (ex) leerlingen hieronder. Het is erg positief om te lezen wanneer je nog moet beginnen met autorijles. Met de juiste autorijschool heb je al een goede stap in de juiste richting gezet!Cool

  Groetjes Floor

 93. Het was een berg om op te klimmen, 28 jaar en nog geen rijbewijs. Onzeker en bang dat ik het niet zou kunnen. Eerst theorie gehaald en toen via Leo zijn neefje contact opgenomen.. IK heb de 10 daagse spoedcursus gedaan en op de 10de dag in 1 keer geslaagd..

  Wat heb ik het onwijs naar mijn zin gehad die 2 weken. Keek er naar uit om te lessen. We hebben een hoop lol gehad, van gekke foto’s maken, bakkie’s koffie halen bij de pomp tot goede gesprekken.. Zo af en toe kwam ook de strenge Leo naar boven als ik weer is onzeker was.. Dit alles bij elkaar heeft ervoor gezord dat ik met een goed gevoel dat exmanen ging doen.. Na advies van Leo ook pillen gehaald bij de dokter en het examen gereden..

  IK ga het missen de lessen en dit keer was mijn rijbewijs halen geen berg, maar een Corien die straks lekker in haar auto stapt als het zeikt van de regen..

  Leo je bent echt een TOPPERTJE !!!!!

  Thanks voor alles..

  Liefs en groetjes van mij 😉

 94. Hoi Leo,

  Vanuit Frankrijk wil ik je heel erg bedanken voor alle leuke, en soms ook pittige rijlessen! Ik heb t naar mn zin gehad, en gelukkig in 1 keer geslaagd! Ook super dat je t zo snel na mm verjaardag kon regelen, 2 dgen 18 en mn rijbewijs al binnen. 🙂 als ik terug kom van vakantie ligt ie voor me klaar en kan ik lekker touren in t rode autootje van moeder (en heeeel even de mercedes van mn vader hihi)

  Heel erg bedankt voor alles en ik ga zeker naar de zwaaien op de weg!

  Groetjes, Fleur

 95. Hoi Leo,

  Harstikke bedankt voor alle leuke gezellige lessen.

  Het was een hele groote opluchting na die gebeurtenis om mijn rijbewijs te halen.

  Het is erg van pas gekomen de laatste tijd. Nu nog een eigen auto en is het setje compleet.

  En wel terug zwaaien he:)

  Groetjes Myles

 96. Hey Leo!!

  Echt een super rijschool dit, echt een aanrader!

  En bedankt voor de goede lessen die ik heb gehad van je!

  Het was leuk en leerzaam!

  Nogmaals bedankt en veel succes in de toekomst Leo!

  Ik spreek je nog wel!

  Groeten Bart

 97. Na Joost, is het mij toch ook gelukt, in 1 keer geslaagd! (toch wel speciaal, dat ik de eerste 16,5 ben van jouw rijschool) Het was misschien soms wat pittig, maar dat had ik wel nodig haha! Ik ben opgelucht dat het nu allemaal voorbij is, en ik gewoon lekker als 17 jarige kan gaan rijden!

  Hardstikke bedankt Leo,

  Groetjes Noor

 98. Heey Leo!

  Bedankt voor alles! Ik ben zo blij dat ik in 1 keer ben geslaagd! Die extra lessen waren het zeker waard! Er zaten een paar zware lessen tussen, maar die waren zeker nodig en helpen uiteindelijk veel geholpen! Ik hoop je op de weg te zien!

  Succes met alles!

  Groetjes Reinier

 99. heejjj Leo!!!!

  Hier ook een stukje van mij, ook ik in 1x geslaagd wie had dat gedacht haha!! Het waren een paar pittige lesjes, en wat waa ik het zat dat lessen…maaaar het examen ging top!!

  Heel erg bedankt voor het goede lesgeven en goeie en gezellige gesprekken,ik raad je zeker aan iedereen aan!! Jij heb me er goed doorheen geholpen!! top!!

  succes met alles, groetjes Mandy

 100. Heyy Leo,

  Super bedankt voor alle lessen! We hebben nogal wat gezellige uurtjes met elkaar doorgebracht en lekker over elkaar kunnen roddelen natuurlijk als broer en zus.

  Ik (Daniël) heb al genoeg misbruik gemaakt van m’n vaders auto en Sanne kan deze week haar rijbewijs ophalen! Bedankt hé!

  Groetjes,

  Sanne en Daniël

 101. Hoi Leo

  Ben heel blij met me rijbewijs. Super bedankt en veel succes met de rijschool.

  Groeten uit lisse

  Eveliene

 102. Hoi Leo,

  Ontzettend bedankt voor alle lessen, ik was misschien niet je meest getalenteerde leerling, maar dankzij je tips kan ik nu prima rijden. Tot op de weg!

  Groetjes,

  Anne

 103. Hey Leo,

  Ontzettend bedankt voor alle gezellige en vooral leerzame lessen! We hebben veel gelachen, en de serieuze gesprekken zal ik zeker nooit vergeten. Het was fijn dat u altijd zo meeleefde. Door u ben ik dan ook vanochtend in één keer geslaagd, echt super!

  Nog veel succes met de rijschool, maar dat zal wel lukken. We komen elkaar vast nog wel tegen in de gemeente of op de weg. Enneh… Dat broodje kaassouflé met pindasaus komt nog hè, haha! 🙂

  Groetjes,

  Sandra

 104. Hoi Leo

  Super bedankt

  Rood zal zeker bekent worden in leiden.

  Groetjes Nienke Kruidenier

 105. Hoi Leo,

  Het is heerlijk om zo rond te rijden. Ik rij lekker veel naar school en de muziek en het gaat goed!

  Als je een klein groen deawootje ziet rijden,moet je even opletten ,dat kan ik zijn.

  Dankje voor de goede lessen, dankzij jou was ik in 1keer geslaagd!

  Nou Noor nog, maar dat komt wel goed denk ik.

  Groetjes

  Joost van Ginkel

 106. Hoi Leo!

  Ik wilde je nog even onwijs bedanken voor de gezellige en leerzame lessen en je engelengeduld!! En je wist ook precies wanneer ik even een peptalkje nodig had, zodat ik de 2e keer gewoon kon shinen op m’n examen ;)!!

  Heel veel succes nog met de beste rijschool van NL en ik zie je vast nog wel eens rondrijden!

  Groetjes,

  Alex

 107. Ha die leo,

  Met de rijlessen was het top, lekker praten, hartstikke gezellig, maar je bent ook gewoon een goede leraar. Eerste keer gefaald omdat ik vastliep zonder chillpil, dat is wel echt een aanrader. Gelukkig ging het de tweede keer prima en heb ik mijn rijbewijs nu. Succes met je bedrijf verder en bedankt voor de lessen.

  Dikke zoen. xxxxxxx Pieter

 108. Hallo Leo,

  Ik wil je nog eventjes ontzettend bedanken voor de gezellige maar vooral leerzame lessen! Ik heb genoten van het geklets, de favoriete uitspraak “duuaazz” en natuurlijk de broodjes bal bij de BP. Oké, oké, ik moet toegeven, toen mijn examendatum dichterbij kwam kon je soms wat streng zijn, maar dat had ik dan ook hard nodig! Dankzij jouw goede coaching is het toch mooi gelukt om in één keer te slagen!

  Én stiekem ben ik er best trots op dat ik wel mooi de eerste geslaagde Valkenburger ben! Leo, nogmaals bedankt en het ga je goed! Wel zwaaien als ik langsrij in het mooiste autotje van Valkenburg hè ;)!

  Groeten, Vincent

 109. Heej Leo

  Ik wilde even wat neerzetten hier, dus bij deze:

  Allereerst wilde ik je bedanken met het winnen van het NK slap-lullen-onder-de-rijlessen. Van harte!

  Haha was altijd lachen, zal ik dan ook niet snel vergeten.

  Maar ook in het serieuze lesgeven ben je een topper.

  Alleen wel jammer dat je je “Russische muts” niet bij je had toen ik slaagde voor mijn examen, welliswaar in 2x maar dat maakt nu niets meer uit.

  Nogmaals bedankt voor alles, en het ga je goed!

  Stefan(io).

 110. Hoi Leo,

  Was wel even wennen… kon gewoon uitslapen vanmorgen. Zal het toch wel missen.

  Bedankt voor de goede lessen. Gezellig gewerkt en op de goede momenten een beetje druk erop. Lekker gewerkt! Ik kon bij jou altijd terrecht voor een lesje erbij of eraf, ook als je eigenlijk al vol zat. Top!

  Dankzij jou in een keer geslaagd.

  Bedankt en veel succes met je toekomstplannen toegewenst.

  Pieter

 111. Leo onwijs bedankt voor alle lessen en het geduld aangezien ik nogal wat tijd in beslag heb genomen met mijn theorie-falen enzo haha. Ik ben zo blij met mijn rijbewijs! Veel succes nog met de rest van al je leerlingen dat ze maar allemaal net 1x eerder mogen slagen dan ik.

  Top, dankjewel!

  Sanneke

 112. Hee Leo!

  ik ben alweer een tijdje geslaagd! en me moeder is trots op mn parkeer kunsten! ben de eerste die het zo goed kan haha!

  ik wil je heel erg bedanken voor je passie om mensen te leren rijden! en het niet alleen als werk te zien!

  Groetjes Henriette

 113. eeei leo

  harstike bedankt

  voor de fantastische lessen

  en voor de theorie lessen

  waarbij u mij heb geholpen

  ik zou niet twijfelen om bij rood te gaan

  is streng op zijn tijd maar dat is dan echt nodig geweest

  en hoop dat vele bij jou komen lessen

  groetjes anita

 114. Héee Leo!

  Wat later dan verwacht maar dan toch m’n rijbewijs! Onwijs bedankt voor de goede en gezellige lessen! En die slechte grappen over Feyenoord vergeef ik je wel hoor, haha. Laughing Dit weekend voor ’t eerst rijden, moet goed komen als ik jou als instructeur heb gehad!

  Succes nog met je drukke werkweken! Heb al wat mensen getipt om bij jou te komen lessen!

  Rood-Witte Groeten; Bob

  Ps: Succes de 29e (Feyenoord – Ajax)

 115. Hee Leo!

  Ten eerste onwijs bedankt voor alle tijd en moeite die je in de lessen gestoken hebt! Ik ben daarom ook in 1x geslaagd, en dat geeft een heel goed gevoel! Je moest me af en toe nog wel even op scherp zetten, in de vroege ochtend, maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen. Ik was soms misschien wat eigenwijs, maar bijna altijd had je toch gelijk. Ik zeg bewust ‘bijna’, omdat je van het voetbalspelletje nog weinig snaptTongue out Verder vond ik het gezellig, en zie ik je waarschijnlijk volgend jaar in de Topklasse! Veel succes met je rijschool, en tot snel!

  groeten,

  Bastiaan

 116. Hai Leoke!

  Super bedankt voor de afgelopen lessen man! Heb veel gelachen en vooral geleerd hoe ik zelfverzekerd moet autorijden!

  Ben er super blij mee.. en dan nog in 1x slagen haha! super niet!

  Goh wat was ik zenuwachtig.. maar je heb me er doorheen geholpen in 2 maandjes.. hatsikidee.. morgen mn pasje ophalen en rijden maar!

  Succes verder met je rijschool! en we zullen mekaar nog wel zien!!

  Groetjes,

  Thessa

 117. Hoi Leo!

  Toen ik eindelijk geslaagd was ben ik meteen begonnen met oefenen. Ik heb de laatste weken wat afgereden en dankzij jou voel ik me heel zeker in de auto! Ik wilde je heel erg bedanken voor wat ik van je geleerd heb!
  Ik mis het lessen zelfs wel eens!
  Veel succes met de komende drukke maanden!

  Groetjes,

  Nienke

 118. leo,

  waar moet ik beginnen.. ik heb het onwijs naar mijn zin gehad.

  en natuurlijk heel blij met mijn rijbewijs!!

  ik zeg mentale slagingspercentagr van 200!!

  aanrader mensen ga niet blauw wit, doe het correct en ga voor rood

  gr

  pieter

 119. Hey leo!

  Heel erg bedankt voor de leerzame lessen, ik heb veel geleerd bij jou en je hebt me meer zekerheid gegeven in de auto. Ik heb veel met je gelachen, en ik was altijd zo lekker blond dat ik in je grapjes trapte, met name dat verhaal op de snelweg met die dode oliefant die jij aangereden had in NEDERLAND haha!! 😀 je was ook wel is streng maar dat had ik wel nogdig soms en kon er wel tegen. Alsnog bedankt voor de goede en erg leuke lessen met jou. ik kom je binnenkort vast wel tegen in de auto, dan zal ik even naar je zwaaien

  En wat ik nog even te zeggen heb: verander die foto we hebben gister een nieuwe gemaakt en toch staat die rotfoto erop haha:P

  groetjes het domme blondje:P

 120. Mooge leo,

  Wilde je nog even harstikke bedanken voor de goeie rijlessen die je mij hebt gegeven!
  Het was altijd wel ff lachen in de auto bij jou en de bakkies waren altijd prima! Af en toe zat je flink aan me hoofd te zeuren maar dat heeft wel z’n vruchte afgeworpen gelukkig.
  Ben je inmiddels al goed aan het promoten dus je krijgt het nog drukker dan dat je het al had haha.

  Maar goed, ik ga je geen succes wensen want dat heb jij helemaal niet nodig want je hebt het druk zat, ga zo door je bent een top instructeur;)

  Oi Oi

  Jeffrey ScheekCool

 121. Hoi Leo!

  Ik ben al een tijdje geslaagd, maar ik moest en wilde toch nog wel ff wat op jou gastenboek schrijven.

  Bij deze wil ik je van harte bedanken voor alle intensieve en leerzame rijlessen! Ik ben dan ook alweer de zoveelste leerling die in een keer is geslaagd dankzij jou! Het slagingspercentage gaat zo wel weer lekker omhoog bij jou. Het was daarnaast ook heel gezellig in de auto tijdens de lessen. We hadden veel met elkaar gelachen in de auto, haha. Voor de rest wens ik jouw bedrijf nog vele ín e1 keer geslaagde´leerlingen toe! En hopelijk zie ik je nog weleens voorbij rijden in Oegstgeest. ´ZET M OP, ROOD!´

  Groetjes, Etienne Goei

 122. Hee Leo!

  Bedankt voor de erg leerzame en ook gezellige en leuke lessen die ik gehad heb bij jou! Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven dat ik in 1x geslaagd ben!

  Ik zie je vast nog weleens rondrijden!

  Succes met alle komende leerlingen hopelijk mogen deze ook allemaal slagen!

  Groetjes Anouk

 123. Hey Leo!

  Het is inmiddels een tijdje geleden dat ik geslaagd ben, maar wilde nog even zeggen: ontzettend bedankt voor je geduld en intensieve begeleiding tijdens de rijlessen. Kan nog steeds niet geloven dat ik in 1 keer geslaagd ben!

  Liefs,

  Lena

  P.S. Nog ontzettend veel succes met de nieuwe leerlingen, hoop van harte dat ze iets meer talent voor het autorijden hebben dan ik 😛 maar ja jou kennende zal dat allemaal geen probleem zijn!

 124. Leo,

  Dank je voor de top les, en de gezelligheid! Heel relaxt om in één keer te slagen na een spoedcursus. Tussentijdse toets was ook een aanrader.

  Groeten & werk ze!

  Clemens

 125. Heeeee Leo,

  Heel erg bedankt bedankt voor alle gezellige lessen!! Ik vond het altijd heel erg leuk in de auto, al waren de laatste lessen wel een beetje stressvol, haha. Ik ben je flink aan het promoten!

  Ik wens je nog heel erg veel succes met je rijschool en nogmaals bedankt voor alles!

  Ik zie je wel verschijnen als je nog een keer wilt komen vissen.

  Groeten,

  Eline Heemstra

 126. hee leo hartstikke bedankt voor de leuke rijlessen en de bakkies en voor het n 1 keer slagen van me rijbewijs helemaal top. JE bent een goede rijinstucteur dat zeker . autorijschool rood de beste hah

  hoi Marc

 127. “Eeey Leo,
  Hoe gaat het met jouw, heb je het druk?
  Ik heb het met rijden naar me zin gehad en dan ook nog in 1 keer geslaagd!
  Niet alleen het rijden maar ook af en toe een bakkie koffie is mij goed bevallen.
  Daarom kan ik je bij iedereen die een auto rij school zoekt, aanbevelen!
  We zullen elkaar onderweg nog wel eens tegen komen en ik wens je verder veel suc6!
  Wim van Beelen “

 128. Hoi Leo,

  Bedankt voor de rijlessen en het goede advies!

  De spoedcursus was precies goed en de tussentijdse toets was erg nuttig!

  Ik wens je veel succes met je rijschool!

  groeten,

  sven

 129. Hej Leo,

  Bedankt voor alle lessen en het in 1 keer halen van mijn rijbewijs. De lessen waren vaak gezellig, maar af en toe kan je ook onwijs blijven drammen. En dat is wat minder, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik nu mijn rijbewijs in 3 weken heb gehaald.

  Je bent een goede instructeur die er voor zorgt dat je echt kunt autorijden en niet met geluk door het examen heen komt.

  Veel succes nog verder met je rijschool en ik weet zeker dat je je hoge slagingspercentage vast weet te houden!

  greetz joris

 130. Hey Leo!

  Ik wil u ten eerste ontzettend bedanken voor de gezellige en ontspannen lessen! Het voelt raar om ineens nooit meer les te hebben na elke week twee uurtjes.
  U bent een toffe instructeur, die naast gezelligheid toch zorgt voor structuur en een schop onder de kont waar het nodig is.Tongue out
  Ook ontzettend bedankt dat ik door u in 1 keer geslaagd ben, we hebben meteen taart gekocht, haha! Laughing
  Maar wat natuurlijk het allerbelangrijkste is, is dat u me goed heeft leren autorijden en daar ben ik u nog het meest dankbaar voor.

  Ik zal u aan iedereen waarvan ik te horen krijg dat hij wil gaan lessen aanraden, dan bent u nog niet van Lisse afWink

  Ik wens u verder heel veel succes, en houd dat slagingspercentage op 90% he!

  Groetjes, Rosalie

 131. Heey Leo, Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!!! Die hebben mij namelijk in 1 keer door het rijexamen geholpen!! Veel succes verder! Groetjes, Steph

 132. LEO!

  Als eerst heel erg bedankt! Het waren altijd gezellige en leerzame lessen met jou en je bent altijd wel in voor een lolletje.

  Ik wens je alvast veel succes verder met Rijschool Rood en ik twijfel er niet aan dat het slagingspercentage erg hoog blijft, omdat je gewoon een fantastische leraar bent!

  Ik zal je nog wel een keer een pak slaag geven met squash haha

  Groeten Erik

 133. Ha die Leo,

  Bij jou rijden was zeker een geslaagde rit. Ik heb veel van je geleerd en je bent een goede leraar, streng wanneer het nodig is maar lachen wanneer het kan! Bedankt voor de lessen en de gezelligheid, je bent een top leraar.

  Deze rijschool is zeker aan te raden; leo is een goede leraar en hij gaat voor het optimale, namelijk een hoge slagingskans zodra je afrijdt terwijl het aantal lessen niet teveel of te weinig zijn.

  Kortom bedankt leo!

  Met vriendelijke groet,

  Alex Brama

 134. he leo!

  dit weekend heb ik voor het eerst gereden en het voelde erg goed moet ik je zeggen! ik wil je hartelijk bedanken voor alle gezellige lessen, en de hulp en peptalk die er aan te pas moest komen om me te laten beseffen dat ik het ook daadwerkelijk kon 😉 door jouw aanpak heb ik echt vertrouwen gekregen achter het stuur! en je weet het: mocht je een keer in leiden zijn, trakteer ik je op een bakkie bij het koffiehuisje!

  valery

 135. Wohooo, nog 1 die in één keer geslaagd is.

  Ik had veel onzekerheid over het rijden vooral na een zeer slechte ervaring bij een andere rijschool heel lang geleden. Ik besloot het toch maar weer ’s te proberen en het is gelukt. Leo heeft me stap voor stap geleerd om de auto onder controle te krijgen en dat heeft me enorm geholpen. Daarnaast moest ik natuurlijk gewoon goed opletten en alle handelingen goed uitvoeren zoals het hoort. Dat ging af en toe ook niet helemaal goed en dat is uiteindelijk ook helemaal gelukt. Na mate het niveau steeg en het examen steeds dichterbij kwam des te strenger hij werd. Maar dat heeft me uiteindelijk wel zover gekregen om alles goed uit te voeren en het examen in één keer te halen. Verder was elke les gezellig en was er een fijne, relaxte sfeer.

  Dank je wel, Leo! 🙂

  Groetjes,
  Sid

 136. Jaaaa in 1 keer geslaagd!

  Wie had kunnen denken dat ik op mijn 35e nog mijn rijbewijs zou halen?

  Gelukkig jij!

  Dankzij jouw aanpak ben ik over mijn onzekerheden heen gekomen. Je was misschien af en toe wat streng en ik heb thuis wat op je zitten mopperen, maar ik vond het elke keer weer gezellig om bij je in de auto te stappen.

  Je grappen zijn misschien slecht, maar je doet je werk goed.

  Rooie bedankt!

  ps je feyenoord beker staat al op de kast op je te wachten. Zodra ik mijn rijbewijs in m’n handen heb kom ik hem langs brengen

  Groeten,

  Mel

 137. Hee leo, allereerst bedankt voor de Super goede lessen maar toch ook voor de gezelligheidSmile Was altijd weer leuk om in de auto te stappen met jou. Door deze aanpak ben ik in 1 keer geslaagd!!!

  Ik wens je nog veel sucses met je rijschool en ik zal mijn vader vragen of ze een luxe koffiezetapperaat willen plaatsen voor als je weer langskomtWink.

  Groetjes willem

 138. Hoi Leo!

  Succes met je rijschool!! Je bent een top instructeur. Je ervaring kan je goed overbrengen aan leerlingen. Dit blijkt ook als je alle positieve reacties in het gastenboek leest.

  Binnen 1,5 maand (tijdens het WK) heb ik mijn rijbewijs gehaald. Elke keer een praatje pot over de gespeelde wedstrijden, haha. In een ontspannen sfeer leer je het meeste!

  Ik zou ook iedereen aanraden om bij Rijschool Rood te gaan lessen. Je krijgt echt waar voor je geld!

  Groeten,
  Ben

 139. Ha Leo!!

  Jammer dat ik je persoonlijk niet meer kan bedanken, maar natuurlijk wel zo!! Bedankt voor de lessen die je destijds aan me hebt gegeven. Afgelopen vrijdag ben ik geslaagd, de 2e keer!!! Succes verder met je rijschool,

  Groetejs Marit

 140. Eey leo!

  Heel erg bedankt voor al je leerzame lessen! Ik heb het heel erg naar m’n zin gehad bij jouw in de auto! Veel gelachen en vooral heel veel geleerd. Dankzij al jouw goede lessen ben in 1 keer geslaagd! En ik mag de 1egelukkig wezen die bij jouw rijschool is geslaagd en dat in 1 keer!;)
  En Leo, ook bedankt voor jouw goede tips die je mij hebt gegeven. Heb daar echt veel aan gehad. Een spoedopleiding bij autorijschool Rood raad ik iedereen aan! Heb hier echt veel aan gehad! En ik wil je ook nog bedankt voor de lekkere bakkies koffie die je mij heb gegeven. Heb hiervoor bij een andere rijschool gereden maar dat beviel niet en die leerde mij ook foute dingen aan. Gelukkig heb jij al deze foute dingen die ik aangeleerd had uit mij gehaald! Ook al was dat lastig haha! Mij nichtje zal binnenkort jouw bellen voor een intake les. Leo ik wens je veel succes met je rijschool! Maar dat gaat vast en zeker lukken. En nogmaals super bedankt!!!!!!! Zal je vast op de weg nog eens tegenkomen;) Echt een toprijschool!!

  Groetjes, Arjan

 141. Ha die Leo,

  zag je ‘nieuwe’ auto rijden van de week, dus dacht: ik gaat ff kijken of de site een beetje de waarheid spreekt 😉 En ik moet zeggen dat het er SUPER uitziet… ik zou zo overnieuw beginnen met lessen :p

  Bij deze wil ik dan ook nog even van de gelegenheid gebruik maken je nogmaals te bedanken voor de bakkies koffie, de goeie, maar meestal slechte grappen en natuurlijk voor de rijvaardigheden die je mij hebt geleerd!

  Succes met het ondernemerschap en nog veel woonplezier in het pittoreske Valkenburg 😀

  Groeten

  Harmen

 142. hee Leo,

  bedankt voor de fijne lessen.

  bij mijn vorige rijschool ging het behoorlijk slecht en het afrijden ging daar slecht, maar bij jou ging alles perfect en slaagde ik in 1x.

  gr. Jaco

 143. Hoi Leo!

  Bedankt voor de fijne lessen die ik bij je heb gehad! Ik heb vandaag examen moeten doen en ben in één keer geslaagd. Echt helemaal super!

  Ik wens je veel succes met je nieuwe rijschool!

  Groetjes, Marieke

 144. hoi beste leo nou ik mag bijna afrijden wil je nog bedanken voor de lessen jammer dat je al gestopt ben wilde het met jou afsluiten maar ja ieder geval bedankt ik bel je maandag of ik geslaagd ben of gezakt spreek je snel topper succes met je bedrijf groetjes Ron.

  PS oh kom snel bij me eten in het Palace hotel Noordwijk zal ik voor je koken groetjes Ron

 145. LEOO!! Ik wil je nog bedanken voor de Doelgerichte en goede lessen waar ik veel aan heb gehad. Ik ben daarom ook in 1KEER geslaagd!! Natuurlijk zal ik je nog vaak zien aangezien we in de zelfde straat wonen!! Vriendelijke groet een Vriendelijke Valkenburger. Thom de Vries.

 146. Leoootjee !!! Top-instructeur!! in 1 keer geslaagd

  ja sorry, maar ik had al onwijs groot verhaal getypt, ik had op voeg toe geklikt maar had verkeerde afbeelding verificatie, sloeg nergens op maar oke, toen wist ik het niet meer maarja,,

  (echt leuke site, geinige naam 😉 lang over na moeten nadenken, maar als je een doel heb, ga je der gewoon voor :Dus

  maar ik ben super blij met men rijbewijs, moet volgende week maandag/dinsdag ophalen bij gemeentehuis 😀 ken ik ff weer keer rijden maar dan niet in een les-auto,, :p

  maar echt heel erg veel succes met je nieuwe rijschool in het nieuwe jaar, veel geluk en kom wel nog keer langs, gezellig

  als je dat leuk vindt tenminste :p want vergeten zal ik je niet hoor leo, , Cool

  veel geluk en we spreken elkaar

  Groetjes de gekke Chris Tongue out

Nóg meer recensies lezen? Kijk op deze pagina.