Wat wordt jouw lesauto?

 

Mini Cooper Countryman

Je kunt bij ons in een prachtige hippe Mini Cooper Countryman autorijlessen volgen. Die lesauto is echt helemaal te gek en is er een waarin je gezien mag worden.

Kijk hier voor meer informatie over de Mini Cooper Countryman.

 

Volvo V40 D2

Om je als eventueel toekomstige Volvo V40-rijder te enthousiasmeren, kun je bij Autorijschool Rood al vroeg met deze auto kennismaken.

Kijk hier voor meer informatie over de Volvo V40.

 

 

Mercedes A-klasse

Klaar voor de volgende generatie zegt Mercedes. Met een ontzettend fijne wegligging, stoere uiterlijk en prachtig afgewerkt interieur is deze lesauto toch wel stiekem een van de mooiere lesauto’s die je bij Autorijschool Rood gaat vinden.

Kijk hier voor meer informatie over de Mercedes A-klasse.

 

 

BMW 2 Serie Automaat

Deze 2 Serie van BMW is sinds januari 2016 in onze stal te vinden. Je rijdt in deze lesauto wanneer je rijles voor automaat volgt of gaat voor je aanhanger rijbewijs (ook wel Rijbewijs BE)

Kijk hier voor meer informatie over de BMW 2 Serie.

Over onze lesauto’s

Wij zijn bijzonder trots op onze mooie lesauto’s. Terecht vinden wij. Het zijn prachtige auto’s. Natuurlijk houden we dat graag zo. Daarom worden de auto’s wekelijks gewassen en uitgezogen. Daarnaast mag er in de auto’s niet worden gerookt.

Je krijgt altijd les in dezelfde lesauto. Dat is omdat jij went aan de auto, wat belangrijk voor het rijexamen. Door omstandigheden (zoals schade na een aanrijding of onderhoud bij de garage) kan het zijn dat je bij uitzondering een andere lesauto krijgt.

 

Ook lessen in een van deze te gekke auto’s?

Vraag je proefles aan