Praktijklessen

Praktijklessen

Het tempo waarin jij je rijbewijs haalt bepaal je bij ons helemaal zelf.

Je kunt wekelijks een uurtje les nemen of een blok van twee uur volgen. Wil je snel resultaat? Kies dan voor 1 of meerdere dubbele lesuren (blokuren) per week. Zo gaat minder tijd verloren aan het ‘er weer inkomen’ en blijven de aangeleerde handelingen beter in het geheugen. Zo haal je dus sneller en effectiever je rijbewijs. Je hebt de keuze uit pakketten of losse lessen. Het kan ook zijn dat je maar 1 keer per week kunt lessen. Geen probleem, dat kan bij ons ook ’s avonds en op zaterdag. Kies gewoon de vorm die bij jou past.

Onze lesauto’s zijn een prettige ervaring

Onze auto’s beschikken over uitstekende instelmogelijkheden waardoor zowel lange als korte mensen prettig kunnen zitten. De bediening is overzichtelijk en de grote ramen zorgen voor voldoende zicht rondom. Het ruime en toch compacte formaat zorgt ervoor dat het prettige auto’s zijn om in te lessen. Dat lijkt misschien niet zo belangrijk, maar je zit toch behoorlijk veel uren in de lesauto en dan is comfort wel zo prettig. Het is immers belangrijk dat je je op je gemak voelt. Daarnaast roken onze instructeurs niet. Onze auto’s zijn uitgerust met airconditioning. In de winter zijn al onze auto’s voorzien van winterbanden.

Wij verkwisten jouw tijd en geld niet

Heb je al enige ervaring in schakelen, dan gaan we daar niet onnodige tijd in stoppen. Ook leer je efficiënt doordat je les krijgt van een vaste instructeur. De instructeur en jij weten aan de hand van de instructiekaart precies hoe ver je bent op weg naar je rijbewijs. Verder zorgt onze persoonlijke aanpak voor optimaal resultaat. Wij anticiperen op jouw manier van leren.

De diverse specialismen waar jij gebruik van kunt maken in de rijopleiding, zoals extra zorg bij medische of psychische problemen, zorgen ervoor dat iedereen bij ons op zijn plek is.

Vraag je proefles aan