Slagingspercentages Autorijschool Rood

Het CBR publiceert de slagingspercentages en de verschillende soorten lessen van rijscholen die bij de Kamer van Koophandel en het CBR staan ingeschreven. Natuurlijk staat Autorijschool Rood daar ook tussen en wij zijn trots op de resultaten die we halen.

Van de 100 examens per jaar slaagt 60 procent bij ons in 1 keer!

logo beste rijscholen leiden katwijkZoals je hier rechts kunt zien is ons slagingspercentage gemiddeld 60%! Dus wil je een hele grote kans om in 1 keer te slagen kies dan voor Autorijschool Rood uit Katwijk! Bron: Website CBR. Sinds mei 2015 hebben we ook het keurmerk ‘De Beste Rijschool‘ ontvangen. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan rijscholen die een hoog slagingspercentage hebben maar ook een minimaal aantal leerlingen. Wij zijn trots op dit keurmerk en laat zien dat we het goed aanpakken voor onze leerlingen.

100% aanbeveling op Rijscholenkiezer

rijscholenOnze oud leerlingen bevelen ons allemaal aan bij vrienden en familie. Daar zijn we niet alleen heel erg blij mee. Daar zijn we juist bijzonder trots op. Op Rijscholenkiezer.nl kun je naast de beoordelingen ook de referenties lezen. Weer wat extra redenen waarom Autorijschool Rood ook voor jouw rijbewijs de snelste weg is.

Ook kun je kijken op www.snelslagen.nl  , hier staan wat Rijschool Rood reviews.

Overtuigd?

Schrijf je dan snel in voor onze gratis proefrijles. Zo weet je precies wat je tijdens de rijopleiding staat te wachten en kunnen we jou helpen naar je rijbewijs op de manier zoals die het beste bij jou past.

Gratis proefles aanvragen