Pakket grote stad

« terug naar overzicht pakketten

Pakket grote stad

Om in de internationale havenstad Rotterdam je rijbewijs te halen is net als je diploma halen op de hogeschool of je brevet bij de commando’s binnen het leger. Je krijgt te maken met moeilijkere omstandigheden dan normaal. Zoals  drukkere snelwegen (Vrachtverkeer), kruispunten en rotondes. Daarnaast krijg je te maken met de trambaan. Maar door juist daar je rijbewijs te halen leg je een stevige basis voor de toekomst. Je zal geen stad meer uit de weg gaan met de auto.

Wat dacht je van een auto huren in New York of een andere grote stad? Zelf ben ik van Toronto in Canada naar New York gereden. Tussendoor gestopt bij de Niagara watervallen. Geweldig!

 

Het is mooi om te weten hoe de grote stad in de theorie werkt, maar in de praktijk is het toch anders. Om ervoor te zorgen dat jij niet verrast wordt in de grote stad, krijg je van een ervaren instructrice les in dit pakket. Wij als rijschool bevelen dit pakket van harte aan! Je zal er in de toekomst een hoop gemak van hebben!

Vraag jouw instructrice van autorijschool Rood om een foto te maken van jou en de auto met op de achtergrond de Erasmusbrug. De foto kan je dan laten zien aan je familie en vrienden!

Hoe gaat het in zijn werk?

*Je neemt de trein naar Rotterdam Centraal op eigen kosten (Ongeveer half uurtje vanaf Leiden Centraal, Tarief enkele reis 7,40. Of je komt met eigen vervoer door je te laten brengen door vrienden of familie. Of misschien kan jij wel gratis reizen)

* Je wordt opgehaald op Rotterdam Centraal (of in de buurt daarvan) door onze instructrice

* Je rijd 2 of meer uur met onze instructrice door Rotterdam

* Onze instructrice zet je weer af bij Rotterdam Centraal (of in de buurt daarvan) en jij vervolgt je reis naar huis.

Ben jij klaar voor het avontuur? Zoja? Vraag een gratis proefles aan

De andere pakketten zijn ook mogelijk in Rotterdam.

Past dit pakket bij jou? Vraag je gratis proefles aan

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
Telefoonnummer: