Rijbewijs BE halen in 2 dagen

2 Daagse cursus
E achter B

€ 699,-

Dit pakket bevat:
8 uur rijles
Rijexamen

« terug naar overzicht pakketten

Je aanhangerrijbewijs in 2 dagen

Wanneer je kiest voor een twee daagse cursus bij Autorijschool Rood is het belangrijk dat je 2 ochtenden en een middag in je agenda reserveert. In overleg stemmen we de cursusdagen en examen met je af. Het schema voor de twee daagse cursus ziet er als volgt uit:

Dag 1

8:00 tot 12:00 uur

We komen je ophalen met de auto inclusief aanhanger een gaan 4 uur lessen.

Dag 2

8:00 tot 12:00 uur

We gaan weer verder met de cursus. Om twaalf uur gaan we richting het CBR, met een korte tussenstop voor een pauze.

ca. 13:00 uur

Je gaat examen doen voor je E achter B rijbewijs. Rond kwart over twee sta je buiten, met als het goed is je papiertje.*

*Uiteraard zul je tijdens het examen aan de regels van het normale rijbewijs moeten houden, anders ben je alsnog gezakt en zul je opnieuw examen moeten doen.

Inschrijven 2 daagse cursus E achter B

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:

 

 

Wanneer moet ik het Rijbewijs BE hebben?

In Nederland is het in de meeste situaties verplicht om een Rijbewijs BE (aanhanger rijbewijs) te hebben wanneer je een aanhanger trekt. Het rijden met een aanhangwagen is met een goede begeleiding van je instructeur niet lastig. Wanneer de aanhanger meer dan 750 kilo weegt (leeggewicht + laadvermogen) en de auto plus aanhanger samen meer dan 3500 kilo wegen, dan moet je in het bezit zijn van een aanhangwagen rijbewijs ofwel het BE rijbewijs. Met bovenstaand pakket haal je dit rijbewijs in 2 dagen!