Een Opfris les nodig?

Opfriscursus Auto

Ben je in bezit van een rijbewijs, maar heb je een tijd geen auto gereden? Laat jij je liever rijden dan dat je zelf rijd? Dan is het tijd voor de opfriscursus van Autorijschool Rood!

Oorzaken

Sommige mensen durven niet zo goed de weg op of zijn zelfs ronduit angstig op de weg. Het probleem kan ook specifieker zijn. Sommigen zijn bang op de snelweg, anderen rijden liever niet door tunnels en/of bruggen en weer anderen durven niet in te halen. Er zijn veel mogelijke oorzaken. Misschien heb je al jaren niet meer gereden. Probleem kan ook zijn van een vervelende ervaring zoals een (bijna) ongeluk.

Extra begeleiding

Wat de reden ook is; het probleem is met wat extra begeleiding meestal prima op te lossen. De Opfriscursus laat je (langzaam) weer wennen aan het verkeer, waardoor je weer zelfverzekerd in je auto stapt.Alle aspecten van het rijden worden weer geoefend, zoals het rijden binnen en buiten de bebouwde kom, het naderen, oversteken en afslaan bij kruisingen en het nemen van rotondes.Ook het rijden op 80 km-wegen, autowegen en autosnelwegen.Het wisselen van rijbaan en in- en uitvoegen word geoefend. daarnaast is er aandacht voor fileparkeren, voor- en achteruit in parkeervakken, keren en achteruit de bocht om rijden.

Het aantal lessen is per individu verschillend en wordt in overleg vastgesteld.

U kunt ook natuurlijk ook iedere les contant afrekenen de prijs van een los lesuur is €48

Inschrijven Opfrislessen

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
Telefoonnummer: