Je rijangst overwinnen?

rijangst overwinnen met cursus van rijschool roodBen je in bezit van een rijbewijs, maar heb je een tijd geen auto gereden? Laat jij je liever rijden dan dat je zelf rijdt, of verzin je excuses om niet te rijden omdat je bang bent? Misschien is het tijd om je rijangst te overwinnen. Met ons speciale pakket helpen wij je stap voor stap weer de weg op. Is dat wat je graag wilt? Volg dan onze cursus en overwin je rijangst!

Overwin je rijangst

Dit pakket bevat:

2 uur gratis* intakegesprek
kosten per uur rijangstbegeleiding € 65,-

Met de instructeur plus, speciaal opgeleid voor traumatische gebeurtenissen, angsten ongelukken snelwegvrees op te lossen. Kijken jullie samen hoeveel lessen er nodig zijn om van de angsten af te komen .

Aanmelden

Aanmelden Pakket

Wij jij je rijangst overwinnen? Schrijf je hieronder in voor een gratis intakegesprek en wij nemen contact met je op.

Voornaam:
Achternaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Iets extra's melden?

 

(intakegesprek is geheel vrijblijvend)

Rijangst en oorzaken

Sommige mensen durven niet zo goed de weg op of zijn zelfs ronduit angstig op de weg. Het probleem kan ook specifieker zijn. Sommigen zijn bang op de snelweg, anderen rijden liever niet door tunnels en/of bruggen en weer anderen durven niet in te halen. Er zijn veel mogelijke oorzaken. Misschien heb je al jaren niet meer gereden of het je een vervelende ervaring zoals gehad een (bijna) ongeluk.

Wat de reden ook is; het probleem is met wat extra begeleiding meestal prima op te lossen. Onze cursus laat je (langzaam) weer wennen aan het verkeer, waardoor je weer zelfverzekerd in je auto stapt. Alle aspecten van het rijden worden weer geoefend, zoals het rijden binnen en buiten de bebouwde kom, het naderen, oversteken en afslaan bij kruisingen en het nemen van rotondes. Ook het rijden op 80 km-wegen, autowegen en autosnelwegen. Het in- en uitvoegen en wisselen van rijbaan word geoefend.

Stap voor stap je rijangst overwinnen

Dagelijks hebben we met veel leerlingen te maken en brengen we heel wat uurtjes door op de weg. In onze stap voor stap methode praten we eerst over jouw angst. Waar komt het vandaan, hoe diep zit het. Hierna delen we onze ervaringen met jou. We duwen jou niet de auto in maar maken eerst alles bespreekbaar. Pas als je denkt dat je er klaar voor bent stappen we in de auto en gaan we met de basis beginnen. Vanaf daar bouwen we verder en kunnen we werken aan dat je weer een zelfverzekerde automobilist wordt.

Rijinstructeur+

icoon-rplusOp dit moment is onze instructeur Dirk in bezit van het diploma Rijinstructeur+. Dat houdt in dat ik mensen met rijangst begeleidt de weg (weer) op te gaan. Rationele angst hebben we hard nodig om te kunnen overleven. Rijangst is irrationeel, maar voelt echt, en door de juiste kennis en ervaring leer je anders naar de angst te kijken en leer je er mee om te gaan. Ik leer mensen met rijangst het vertrouwen te krijgen in zichzelf en het verkeer, zodat ze uiteindelijk (weer) zelfstanding de weg op kunnen gaan.

Heb je toch nog wat vragen? Bel ons dan even op 0630767674. Je kan ook een berichtje achterlaten via de contactpagina.

*Vraag naar de voorwaarden.