Leer omgaan met je rijangst!

rijangst overwinnen met cursus van rijschool roodBen je in bezit van een rijbewijs, maar heb je een tijd geen auto gereden? Laat jij je liever rijden dan dat je zelf rijdt? Of verzin je excuses om niet te rijden omdat je bang bent? Daar kunnen wij je bij helpen! Met ons speciale pakket helpen wij je stap voor stap weer de weg op. Is dat wat je graag wilt? Volg dan onze cursus en leer omgaan met je rijangst!

 

Rijangsttraject

Dit pakket bevat:

1,5 uur intakegesprek*
Rijangstbegeleiding € 75,- p/u

Voor iedereen wordt een persoonlijk plan van aanpak gemaakt tijdens het intakegesprek. Onze ervaring leert dat over het algemeen 5 sessies van 3 uur voldoende zijn om weer zelfverzekerd de weg op te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden Pakket

Wij jij leren omgaan met je rijangst? Schrijf je hieronder in voor een  intakegesprek* en wij nemen contact met je op.

  Voornaam:

  Achternaam:

  Telefoon:

  E-mailadres:

  Iets extra's melden?

  Rijangst en oorzaken

  Sommige mensen durven, vaak door te weinig rijervaring, niet zo goed de weg op of zijn zelfs ronduit angstig op de weg. Het probleem kan ook specifieker zijn. Sommigen zijn bang op de snelweg, anderen rijden liever niet door tunnels en/of over bruggen en weer anderen durven niet in te halen. Er zijn veel mogelijke oorzaken. Misschien heb je al jaren niet meer gereden of heb je een vervelende ervaring gehad, zoals een bijna ongeluk.

  Wat de reden ook is; het probleem is na wat extra begeleiding meestal prima hanteerbaar. Met onze begeleiding stimuleren we je rijvaardigheid en laten we je vervolgens weer wennen aan het verkeer, waardoor je weer zelfverzekerd in je auto stapt. 

  Stap voor stap je rijangst overwinnen

  In onze stap-voor-stapmethode praten we eerst over jouw angst. Waar komt het vandaan, hoe diep zit het. Hierna delen we onze jarenlange ervaringen met jou. Als je er klaar voor bent stappen we in de auto en starten we met de voertuigcontrole en werken we naar een betere rijvaardigheid toe. Tijdens de 5 sessies zul je weer een zelfverzekerde automobilist worden die weer alleen de weg op kan.

  Dirk Hartevelt Rijinstructeur+

  icoon-rplusAl een aantal jaren ben ik als instructeur in het bezit van het diploma Rijinstructeur+. Dat houdt in dat ik mensen met rijangst begeleidt de weg (weer) op te gaan. Rationele angst hebben we hard nodig om te kunnen overleven. Rijangst is irrationeel, maar voelt echt, en door de juiste kennis en ervaring leer je anders naar de angst te kijken en leer je er mee om te gaan. 

  Mijn naam is Dirk Hartevelt en ik ben al ruim 6 jaar rijinstructeur. Door mijn jarenlange ervaring op de weg weet ik wat er nodig is om veilig en vlot door het verkeer te manouvreren. Ook heb ik verschillende trainingen waardoor ik jou weer het zelfvertrouwen laat vinden om zelfstandig alle situaties aan te kunnen. We sleutelen dus niet alleen aan jouw rijvaardigheid, maar ook aan het mentale vlak. Durf je die uitdaging met mij aan?  

  Heb je toch nog wat vragen? Bel ons dan even op 0657645580 Je kan ook een berichtje achterlaten via de contactpagina.

  *Vraag naar de voorwaarden.