Ga naar de inhoud

Rijles met een automaat

Bij Autorijschool Rood is het ook mogelijk om je rijlessen te volgen in een auto met automaat. Dat wil zeggen dat je tijdens het autorijden niet zelf hoeft te schakelen. Super handig!

Het volgen van deze lessen heeft natuurlijk gevolgen voor je examen. Simpelweg… Je mag geen examen doen in een geschakelde auto. Het rijbewijs dat je krijgt is dan alleen voor auto’s met een automatische versnellingsbak.

Rijles met een automaat

€1945

of €1760- excl. theorie
  • 20 rijlessen van een uur
  • Tussentijdse toets
  • Rijexamen
  • Theoriecursus
  • Theorieboek
  • Adio voucher examentraining
Vraag een gratis proefles aan Terug naar overzicht

Extra informatie

Waarom rijlessen met een automaat

Het rijden in een automatisch geschakelde auto is makkelijker dan een auto met handmatige schakeling. Natuurlijk moet je dezelfde theorie goed kennen en je houden aan de verkeersregels. Maar over het algemeen heb je minder lessen nodig om je rijbewijs te halen. Is dit wat je graag wilt? Dan hebben we een compleet rijlessenpakket samengesteld voor jou. Daarnaast rij je bij Autorijschool Rood in een BMW 2-Serie. Een mooie auto waarbij het gevoel van een auto met automaat echt super is.

Liever losse lessen?

Natuurlijk kun je ook kiezen voor losse lessen en apart betalen voor het examen. Geen probleem. Bij Autorijschool Rood betaal je €65 voor een uur rijles in een automaat.

Wil je meer weten over rijles of examen doen in een auto met automatische versnellingsbak? Bel ons dan even op 06-57645580. Je kan ook een berichtje achterlaten via het bovenstaande formulier.

Vraag je gratis proefles aan

Veelgestelde vragen

Een andere of persoonlijke vraag?

Vraag hem hier!

Hoe oud moet ik zijn om mijn autotheorie te halen?

Je kunt al theorie-examen doen zodra je 16 bent.

Hoe lang duurt een rijles ongeveer?

Standaard 60 minuten maar je kan ook blokuren afspreken met je instructeur.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Tijdens onze autorijlessen komen we in aanraking met veel verschillende soorten leerlingen. Iedereen is anders, reageert anders en daardoor heeft de één meer lessen nodig dan de ander, daarom krijgt iedere nieuwe leerling een proefles. Tijdens deze proefles brengen we in beeld welke rijopleiding het beste bij jou past en waarom.

Vraag je proefles aan

Ik ben 17 jaar, mag ik dan al een proefrijles volgen?

In Nederland mag je rijlessen volgen van 16,5 jaar. Vroeger was dit minimaal 18 jaar. Ook kun je examen doen wanneer je 17 jaar bent. Je moet tot je 18e dan wel begeleid worden tijdens het autorijden. Meer informatie over rijden en examen doen voor je 18e vindt je op de website van 2todrive

Website 2todrive

Ik kan al autorijden, moet ik dan een proefrijles afspreken?

Wanneer je overstapt van een andere rijschool is een proefles bij ons verplicht. We doen dit omdat we dan goed kunnen inschatten hoeveel lessen je nog nodig hebt voordat je examen kunt doen. Een proefles kun je makkelijk aanvragen via onderstaande link

Proefles aanvragen

Een andere of persoonlijke vraag?

Vraag hem hier!