Ga naar de inhoud

Rijangsttraject

Wij jij leren omgaan met je rijangst?

Ben je in bezit van een rijbewijs, maar heb je een tijd geen auto gereden? Laat jij je liever rijden dan dat je zelf rijdt? Of verzin je excuses om niet te rijden omdat je bang bent? Daar kunnen wij je bij helpen! Met ons speciale pakket helpen wij je stap voor stap weer de weg op. Is dat wat je graag wilt? Volg dan onze cursus en leer omgaan met je rijangst!

Rijangsttraject

Op aanvraag

Per les: €75,-
  • 1,5 uur intakegesprek*
  • Rijangstbegeleiding € 75,- p/u
Vraag een gratis proefles aan Terug naar overzicht

Extra informatie

Rijangst en oorzaken

Sommige mensen durven, vaak door te weinig rijervaring, niet zo goed de weg op of zijn zelfs ronduit angstig op de weg. Het probleem kan ook specifieker zijn. Sommigen zijn bang op de snelweg, anderen rijden liever niet door tunnels en/of over bruggen en weer anderen durven niet in te halen. Er zijn veel mogelijke oorzaken. Misschien heb je al jaren niet meer gereden of heb je een vervelende ervaring gehad, zoals een bijna ongeluk.

Wat de reden ook is; het probleem is na wat extra begeleiding meestal prima hanteerbaar. Met onze begeleiding stimuleren we je rijvaardigheid en laten we je vervolgens weer wennen aan het verkeer, waardoor je weer zelfverzekerd in je auto stapt.

Stap voor stap je rijangst overwinnen

In onze stap-voor-stapmethode praten we eerst over jouw angst. Waar komt het vandaan, hoe diep zit het. Hierna delen we onze jarenlange ervaringen met jou. Als je er klaar voor bent stappen we in de auto en starten we met de voertuigcontrole en werken we naar een betere rijvaardigheid toe. Tijdens de 5 sessies zul je weer een zelfverzekerde automobilist worden die weer alleen de weg op kan.

 

Rij-instructeur+

Al een aantal jaren zijn wij in het bezit van het diploma Rijinstructeur+. Dat houdt in dat we mensen met rijangst begeleiden de weg (weer) op te gaan. Rationele angst hebben we hard nodig om te kunnen overleven. Rijangst is irrationeel, maar voelt echt, en door de juiste kennis en ervaring leer je anders naar de angst te kijken en leer je er mee om te gaan.

Heb je toch nog wat vragen? Bel ons dan even op 0657645580 Je kan ook een berichtje achterlaten via de contactpagina.

*Vraag naar de voorwaarden.

Vraag je gratis proefles aan

Veelgestelde vragen

Een andere of persoonlijke vraag?

Vraag hem hier!

Hoe oud moet ik zijn om mijn autotheorie te halen?

Je kunt al theorie-examen doen zodra je 16 bent.

Hoe lang duurt een rijles ongeveer?

Standaard 60 minuten maar je kan ook blokuren afspreken met je instructeur.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Tijdens onze autorijlessen komen we in aanraking met veel verschillende soorten leerlingen. Iedereen is anders, reageert anders en daardoor heeft de één meer lessen nodig dan de ander, daarom krijgt iedere nieuwe leerling een proefles. Tijdens deze proefles brengen we in beeld welke rijopleiding het beste bij jou past en waarom.

Vraag je proefles aan

Ik ben 17 jaar, mag ik dan al een proefrijles volgen?

In Nederland mag je rijlessen volgen van 16,5 jaar. Vroeger was dit minimaal 18 jaar. Ook kun je examen doen wanneer je 17 jaar bent. Je moet tot je 18e dan wel begeleid worden tijdens het autorijden. Meer informatie over rijden en examen doen voor je 18e vindt je op de website van 2todrive

Website 2todrive

Ik kan al autorijden, moet ik dan een proefrijles afspreken?

Wanneer je overstapt van een andere rijschool is een proefles bij ons verplicht. We doen dit omdat we dan goed kunnen inschatten hoeveel lessen je nog nodig hebt voordat je examen kunt doen. Een proefles kun je makkelijk aanvragen via onderstaande link

Proefles aanvragen

Een andere of persoonlijke vraag?

Vraag hem hier!