Ga naar de inhoud

Over Autorijschool Rood

Autorijschool Rood staat voor een rustige aanpak van de autorijlessen. Wij zijn tegen vloeken en schreeuwen. Ook zijn onze auto’s altijd schoon en er wordt niet in gerookt. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van lessen aan mensen met autisme, ADHD of faalangst. We hebben veel ervaring met cursisten met medische problemen zoals blindheid of slecht zien. Kortom: we hebben al heel wat meegemaakt en bezitten de nodige ervaring.

Onze
rij-instructeurs

Rijinstructeur+

Autorijschool Rood heeft ook een instructeur die in het bezit is van het diploma Rijinstructeur+.

Dit houdt in dat ik mensen met rijangst begeleidt de weg (weer) op te gaan. Rationele angst hebben we hard nodig om te kunnen overleven.

Rijangst is irrationeel, maar voelt echt, en door de juiste kennis en ervaring leer je anders naar de angst te kijken en leer je er mee om te gaan. Ik leer mensen met rijangst het vertrouwen te krijgen in zichzelf en het verkeer, zodat ze uiteindelijk (weer) zelfstanding de weg op kunnen gaan.

Ronald Redan

Ik kom Suriname en woon in Katwijk. Bij mij volg je rijles in de schakelauto en ik heb heel veel geduld. Mij vindt je in de lesauto van maandag tot vrijdag in de mooie rode Kia Sportage.

Gert van Delft

Ik ben Gert en heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt want wat is het leuk om jullie het auto rijden te leren. In een stoere Mercedes begeleid ik jou graag in een relaxte en gemoedelijke sfeer naar het rijexamen.

Karo Komayesh

Ik ben een echte Leienaar, altijd in voor een geintje maar serieus als het moet. Bij mij volg je rijles in een schakelauto. Een Ford Puma om precies te zijn.

Jan Hoek

Ik ben al ruim 20 jaar rijinstructeur voor zowel auto als motor. Bij Rood richt ik me op de leerlingen die hun rijbewijs B willen halen en kan jou goed helpen als je leren een uitdaging vindt.

Rob Ganput

Ik ben Rob. Een echte Surinamer. Geniet van het leven om me heen. In de auto ben ik echt op mijn plek en werk ik hard om jou zo goed en snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen.

Leo de Jager

Hoi ik ben Leo. Ik geef al heel wat jaartjes rijles en vind het nog steeds heel leuk. Ik geef in de automaat rijles voor mensen met een beperking en reguliere leerlingen .

Onze lesauto's

Kia Sportage

Automaat
Leo de Jager

Om je als eventueel toekomstige Kia rijder te enthousiasmeren, kun je bij Autorijschool Rood al vroeg met deze auto kennismaken.

Kia Sportage

Ronald Redan

Een heerlijk hoge auto met mooi zicht op de weg. Het interieur is mooi strak en modern. Een fijne auto om in te lessen.

Ford Puma

Karo Komayesh

Een sportieve auto en compacte auto. Fijn voor het volgen van rijlessen in de stad en snelweg.

Volvo V40x

Gert van Delft

Een veilige auto die ook nog eens sportief is. Een heerlijke wegligging en fijne stoelen voor de lange ritten.

Kia Rio

Rob Ganput

Een leuke auto voor de beginnende autorijder. Klein en compact maar rijdt ook lekker sportief.

Citroen Cactus

Jan Hoek

Een moderne en opvallende lesauto. Deze auto rijdt heerlijk, sportief met een hip interieur.

Ga jij ook je rijbewijs in één keer halen?

Plan je gratis proefles