Rijles met een automaat

Bij Autorijschool Rood is het ook mogelijk om je rijlessen te volgen in een auto met automaat. Dat wil zeggen dat je tijdens het autorijden niet zelf hoeft te schakelen. Super handig!

Het volgen van deze lessen heeft natuurlijk gevolgen voor je examen. Simpelweg… Je mag geen examen doen in een geschakelde auto. Het rijbewijs dat je krijgt is dan alleen voor auto’s met een automatische versnellingsbak.

BMW 2 serie met automaatHet rijden in een automatisch geschakelde auto is makkelijker dan een auto met handmatige schakeling. Natuurlijk moet je dezelfde theorie goed kennen en je houden aan de verkeersregels. Maar over het algemeen heb je minder lessen nodig om je rijbewijs te halen. Is dit wat je graag wilt? Dan hebben we een compleet rijlessenpakket samengesteld voor jou. Daarnaast rij je bij Autorijschool Rood in een BMW 2-Serie. Een mooie auto waarbij het gevoel van een auto met automaat echt super is.

Automaat

€ 1945
(of €1760,- excl. theorie)

Dit pakket bevat:
20 rijlessen van een uur
Tussentijdse toets
Rijexamen
Theoriecursus
Theorieboek
Adio voucher examentraining

Meer informatie

Liever losse lessen?

Natuurlijk kun je ook kiezen voor losse lessen en apart betalen voor het examen. Geen probleem. Bij Autorijschool Rood betaal je €65 voor een uur rijles in een automaat.

Wil je meer weten over rijles of examen doen in een auto met automatische versnellingsbak? Bel ons dan even op 06-57645580. Je kan ook een berichtje achterlaten via de contactpagina.