Ga naar de inhoud

maandag19 augustus 2024

Dagcursus auto

Dus jij bent bezig met je rijbewijs? Superleuk natuurlijk, maar ook jij bent druk met alles. School, stappen, vrienden, huiswerk, natuurlijk je rijlessen en straks je rijexamen. Voordat het zover is, moet je eerst je theorie-examen halen. Met onze Dagcursus Autotheorie ben je perfect voorbereid op het CBR Theorie examen.

Nu inschrijven voor deze datum Wees snel! nog maar 7 plekken over.

Na inschrijving ontvang je een mail van ons, hierin staat ook hoe je je kunt aanmelden bij het CBR om mee te doen aan het theorie-examen.

Wat kun je verwachten?

Wanneer je kiest voor de cursus in één dag, kun je het volgende schema ongeveer verwachten. Je moet wel vroeg je bed uit omdat het een drukke dag is, maar het is zeker de moeite waard. Naast de middaglunch wordt de dag natuurlijk regelmatig onderbroken voor een korte pauze.

08:00 – Start van de Dagcursus Autotheorie
12:00 – Lunch (zelf meenemen)
12:30 – Vervolg van de cursus
15:00 – Einde Dagcursus

Algemene informatie

Les locatie

Oegstgeest

Plekken over

7

Prijs

€120

Tijdschema

08:00

start

15:00

eind

Let op: De cursus gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen

Exclusief lesmateriaal

Deze cursus is exclusief theorie-examen en theoriemateriaal. We kunnen je een theorieboek €25 opsturen of voor je klaarleggen op de cursuslocatie. Bij dit boek zit geen online examentraining. Een audiocursus met 10 uur online examentraining bieden we ook aan voor €40

Dagcursus auto

maandag19 augustus 2024

Nu inschrijven